![]() |
![]() |
ploop' Alıntı:hey gidi zamanında biz de öss'ye girdik. dün gibi daha.. şimdi üniversite diplomasını bile aldık.. vay anasını..
öss bence çok kolay bir sınav. hiç çalışmadan girdim 45'te 42 matematik yapmıştım. biyoloji'de hepsi yanlış yapınca yamulduk o ayrıSargeT' Alıntı:valla ben bugün 5-6 kişiye baktım hepsi berbat diyebilirim.. birbirlerine ben sana taktım ben sana taktım diye atıp tutuyorlar... aldıkları puanda 130-180 arası![]()
sakın gitme olur benim önerimxfatihx' Alıntı:Peki kıbrısta falan okuyan varmı aranizda orda okumak isteyenlere önerileri nedir ?![]()
xfatihx' Alıntı:Peki kıbrısta falan okuyan varmı aranizda orda okumak isteyenlere önerileri nedir ?![]()
hiç üzülme, o sistemi yapanda birşey anlamıyor zaten.Hala sınavlı dönemlerdeyiz inanmıyorum ya.. AB diyip diyip duruyorlar.AB uyum yasalarına en çok ihtiyaç olan konuda, tık yok... Bu kadar genç nüfus olmasına rağmen..SonSahne' Alıntı:Ne anlatıyordu? kaçırdım sanırımÖnceleri 300'e toz attırırdım sollardım bu sene sayısal da barajı geçemedim sanırım. alt kısımda Sayısal puanını ve sırasını yazmamışlar yazmamışlar ama orta öğretim puanını bölüp birleştirince yetmesi lâzım birşey anlamadım bu hesaplama sisteminden..
sonuc belgende siralamayi belli eden bir % Vargshalil' Alıntı:yahu 346 geldi sayısal 1 puanım, 12.300'üncü olmuşum ama çok feci aklım karışık. Geçen sene 27bininciyi alan bir bölüm bu sene beni alacak mı acaba? yoksa sayısal 1e kayma olup puanlar fırlayacak mı? of of kafam patladı acaba önümde kaç eşit ağırlıkçı vardır, önümdekilerin kaçın sayısal 2den tercih yapar diyeen iyisi kafa yormayıp sadece tercih yapmak galiba..
Beni yamultanda hep Turkce olurduploop' Alıntı:öss bence çok kolay bir sınav. hiç çalışmadan girdim 45'te 42 matematik yapmıştım. biyoloji'de hepsi yanlış yapınca yamulduk o ayrı![]()