ÖSS Sonuçları Yarın Saat 10 da Açıklanıyor

0
Onaylı Üye
Üye
ilk tercihim gelmiş arkadaşlar :) dehşet oldu yaw :D

0
Onaylı Üye
Üye
Herkese hayırlı olsun. Kazanamayan arkadaşlar canını sıkmasın 2. kez giriyordum ve 3. kezde girsem ne olcak diyordum , yaş genç...Bu arada Okul puanım hiç gelmese daha iyiydi.

Asıl yarın hayallerimi süsleyen meslek için eskişehire gidiyorum. 5-6'ya yakın sınavı atlatıp İnşallah Eskişehirden pilot aday ögrencisi olarak dönücem.

L
LNWServers
Misafir
Arkadaşlar hayırlısı olsun ya benimde erciyes üni. Japon dili ve edebiyatı tuttu.

0
Onaylı Üye
Üye
Ben de Kayseri Erciyes Üniversitesi Çin Dili ve Edebiyatı'na gidiyorum arkadaşlar. :)

0
Onaylı Üye
Üye
Kazanan arkadaşlar hayır olsun.
Başarılı şekilde okumanız dileğiyle :)

0
Onaylı Üye
Üye
yahu kazanamadım ilk senem ama olsun gelecek seneye bakıcaz artık bi türlü doktor olamıcam mı ben ya:( kazanan arkadaşlara başarılar

L
LNWServers
Misafir
Herkes için hayırlısı olsun ilk sene giremeyen arkadaşlarda üzülmesin, bizimde bakma ilk senemiz değil :) daha iyi yerleri tutturursunuz

0
Onaylı Üye
Üye
yahu amma hayta adamlarmışsınız ya :)

0
Onaylı Üye
Üye
Karşılıgında ploop'tan -rep gelmesinde.. Gerçi cümle alem biliyor ploop'un ne kadar zeki,çevik ve ahlaklı oldugunu :D

Bknz: Çevir kazı yanmasın

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar daha umudumuz var 23 bin boş kontenjan kalmış ama nereler bilmiyorum hangi bölümler ve bunlardan 8 bin civarı devlet üniversiteleri inş bunalrdan birisi tutar kazanamayanlara duyurulur ben de dahil:)

Geri