Girdim ilk 60 içinde şuandaHocam peki anahtar kelimenizde sıralama durumunuz nasıl? İlk 100'den girebildiniz mi? Çalışmalara başladığınızdan itibaren sıralamanızda herhangi bir yükselme var mı?
bende 2. sayfaya çıktım bugün.ben ilk 20 girdim ?
Özel bir taktiğim yok hocam bu siteleri internetten araştırarak farklı farklı 10 15 kaynaktan buldum saygılarımla.tebrik ederim gerçekten sağlam siteler var, bunları nasıl buldun ? bildiğin bir liste varsa paylaşırsan çok sevinirim
farkettim hocam link çalışması yapmayı bıraktığımda oldu fakatsıralaman geriliyor.
Emeğine teşekkür etmek isterim ilk dört günlük çalışmanı bende uyguladım 4-5 gündür de ara vermiş durumdayım hemen etkisi olurmu/oldumu bilemem ama olumlu yönde gelişme var...
Kişisel analizim şu şekilde; İndex aldığında yazdığım konular anahtar kelimelerde ilk 15 de yer alıyordu fakat işlediğim konular genel medya konuları olduğundan ötürü diğer sitelerde benzer içerikler girdiğinde beni geriye atıyordu buradaki adreslere verdiğim linklerden ötürü kalıcı olmaya başladığını hissediyorum.
Biraz özgün yazılarla indexlerin oturmasını bekleyeceğiz. Şubat ortalarında devamsıralamam gerildi devam edecekmisiniz alexa güzel geldim