Merhaba arkadaşlar bu günlerde kendime bir bilgisayar ve teknoloji blogu kuracağım... (Kendim veri tabanı programlama ile uğraşıyorum) Merak ettiğim şey mesela benim şu anki host ve domainime giden para yıllık 35 lira. (büyük ihtimalle öyle olacak) ben bu parayı ilk senemde reklamlarımdan çıkartabilirmiyim? Yani bunun için sitenin birkaç yıllık olması gerekiyor mu?
ayrıca diyelim ip no'su x olan bir kullanıcı benim reklamıma tıkladı.. ardından olur ya bir tane daha ilgisini çekti ve ona da tıkladı.. ben hemen banlanacakmıyım.. forumda konuşmalarınızdan öyle olacağı anlaşılıyor da...
yani banlanmak bu kadar basit mi?
birde adsense ödemelerimi ykb world card sanal kartına alabiliyor muyum? ya da paramı ne şekillerde alabilirim?
+ son soru
sanırım 100$ olmadan google para vermiyor peki benim bir ayda 10$ oldu diyelim o para diğer ayda sıfırlanıyor mu? yoksa aylar sonra birike birike 100$ olduğundamı alabiliyoruz?
belki çok sordum ama hiçkimse bunları bir zamanlar bilmiyordu
şimdiden teşekkür ederim
ayrıca diyelim ip no'su x olan bir kullanıcı benim reklamıma tıkladı.. ardından olur ya bir tane daha ilgisini çekti ve ona da tıkladı.. ben hemen banlanacakmıyım.. forumda konuşmalarınızdan öyle olacağı anlaşılıyor da...
yani banlanmak bu kadar basit mi?
birde adsense ödemelerimi ykb world card sanal kartına alabiliyor muyum? ya da paramı ne şekillerde alabilirim?
+ son soru
belki çok sordum ama hiçkimse bunları bir zamanlar bilmiyordu
şimdiden teşekkür ederim