Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar pagerankla alexanın bir bağlantısı var mı? 50k alexası olan bir site pr0 olabilir mi? veya 5 milyon alexası olan bir site pr 2-3 olabilir mi?
alexa değerinin google sıralamasına veya prye etkisi olduğu varsayımı doğru gözükmüyor. ama bu iki veri üzerinde de etkisi olduğunu düşünenler var.
Alexa abd ziyaretçisini ölçmek için kurulmuş. ana hedefi tekil ziyaretçi ölçümü. ziyaretçi coğrafyası, sitede geçirilen süre, toolbar hep etkenler.
PR ile direk olarak bağlantısı yok denilir. Ancak ben olduğuna inanıyorum. Bir iki sitemde backlink almadığım halde, Alexa düşüşüne paralel PR artışı gördüm. Çok etkisi vardır demiyorum, ama, az da olsa bağlantısı var bence.
Arkadaşlar pagerankla alexanın bir bağlantısı var mı? Hayır
50k alexası olan bir site pr0 olabilir mi? Evet
5 milyon alexası olan bir site pr 2-3 olabilir mi? Evet
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.