İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paidverts Detaylı Video Sizler İçin Hazırladım.

sertug84

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
onlar paidverts yatırımı değil mytrafficvalue yatırımı. paidvertste yatırım için reklam almanız gerek. videoda detaylı anlatımı var zaten. hisseler değişken olduğu için kazanç alıp almayacağınız belli olmuyor. 186 lık plnada ortalama 3 ay içinde geri ödeme yapıyor size.

muratser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
onlar paidverts yatırımı değil mytrafficvalue yatırımı. paidvertste yatırım için reklam almanız gerek. videoda detaylı anlatımı var zaten. hisseler değişken olduğu için kazanç alıp almayacağınız belli olmuyor. 186 lık plnada ortalama 3 ay içinde geri ödeme yapıyor size.
tesekürler

sertug84

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar paidverts sitesinde bildiğiniz gibi reklam izleme bölümü geçici olarak kapalı. admin 2 adet yeni server siparişi vermişti ve sanırım serverlar ulaşmış. bu yüzden serverları kurmaları için site geçici olarak bakım moduna girecek ve açıldığında eski halindeki gibi kullanacağız. Site 7-12 saat boyunca bakımda kalacaktır. Bilginize.

king365g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklam sürelerini 48 saat yapmışlardı 48 saatın dolmasına kaç saat kaldı yarın sabaha kadar gitmez heralde reklamlar

sertug84

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklam sürelerini 48 saat yapmışlardı 48 saatın dolmasına kaç saat kaldı yarın sabaha kadar gitmez heralde reklamlar

reklamlar site aktif olduktan 48 saat sonra daha aktif olacak. bugünden itibaren yada dünden itibaren değil. herkes reklamlara tıklayabildiği andan itibaren 48 saatten geriye doğru saymaya başlayacak. o yüzden rahat olabilirsiniz.

muratser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paidverst

Arkadaşlar paidverts sitesinde bildiğiniz gibi reklam izleme bölümü geçici olarak kapalı. admin 2 adet yeni server siparişi vermişti ve sanırım serverlar ulaşmış. bu yüzden serverları kurmaları için site geçici olarak bakım moduna girecek ve açıldığında eski halindeki gibi kullanacağız. Site 7-12 saat boyunca bakımda kalacaktır. Bilginize.
şimdi 7 12 saat dedin ondan sonra reklamlara tıklayabilecezmi

gaddars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
telafi ederler sanmıyorum kimseyi mağdur etsinler atarlar 5 er dolarlık bi reklam tmmdır :D zaten site gelişsin güvenim daha da artsın yatırıp 500 dolar hedep 6 m BAP aylık 750 $ civarı getiri miss :D tabi biraz da zaman ve sabır

KANASCI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
telafi ederler sanmıyorum kimseyi mağdur etsinler atarlar 5 er dolarlık bi reklam tmmdır :D zaten site gelişsin güvenim daha da artsın yatırıp 500 dolar hedep 6 m BAP aylık 750 $ civarı getiri miss :D tabi biraz da zaman ve sabır

Aynen katılıyorum sitenin admini sağlam dürüst biri sabırla güzel kazançlar elde edebiliriz

gaddars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
jo nun yeni yazısına göre sanırım yarın akşamı bulacak sitenin tamamen açılması :)

sertug84

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site bakıma alındı. en geç 14 saat sonra açılacak. sabah 10 gibi açılmış olur yarın yada daha erken saattede açılabilir.

gaddars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tahminimce fazla sürmez gece 5 gibi açılır bakalım görücez zaten uyku yok nöbetteyiz :(

gaddars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok sanmam adam herşeyi anı anına paylaşıyor kendi facei inden hem getirisi var adam da kazanıyor gece görücez :)

sertug84

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site açıldı. Paidverts scam olmaz kolay kolay. adamlar bakım modundayken bile çatır çatır ödeme yapmaya devam ediyorlardı. site açıldı reklamlarda bu gece aktif olur yada sabaha karşı. gönlünüzü ferah tutun. scam olacak olsaydı site bakımdan bile çıkmazdı ;)

--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 00:48 -->-> Daha önceki mesaj 00:35 --

Arkadaşlar reklam tıklamaları aktif durumda. hepimize hayırlı olsun.

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Belki scam olmaz ama ayın birinden beri kapalı site 2060 bap gitmiş ayrıca yeni captcha lar gelmiş okunması nerdeyse imkansız en azından bana öyle geliyor.

gaddars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteye girene kadar dedim tek bende mi sorun demek capcha sorunu herkesde aynıymış adamlar büyük oynuyor iyice.Pokerde felan hatta çoklu oyunculu sistem yapacaklarmış.Site daha yeni yapın yatırım kazanın. BAP gitmişse reklam gelmiştir emin ol ama bende de 5 dolar vardı onların bapı gitmiş ne yapacaz :D telafi ederler ayrıca captcha larda birbirine yakın şeyler yazınca kabul ediyor ya da harbiden doğru yazıyorum :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5