Merhabalar arkadaşlar.Uzun zamandır, legalpara ile haşır neşirim.Gerek yabancı kaynaklarla, gerek yerli kaynaklarla olsun bu işin içerisindeyim.Söz deyimi, çok kazandım çok ta kazandırdım.Bu sistemi sadece legalpara oynayanlar değil, başlama yolunda adım atmak isteyenler de değerlendirebilir.
iletişim: [email protected] (lütfen konumu okumadan eklemeyiniz bütün bilgileri aşağıda yazdım)
Konu günceldir, sistem devam etmektedir.Sisteme dahil olan bazı kişiler mesaj atıyor konuya, çıkarcı kişiler bu kişilerden ücretsiz faydalanıyor.Konuyu kilitlememin sebebi budur.
Kuponları her gün sms ile 11.00 ila 14.30 arası göndermekteyim.Kuponlarım banko kuponlardır oranları 5 ila 15 arasında değişir genelde. tutma ihtimalleri ortalama olarak %80dir.Haftalık 5, aylık 20 kuponun tutmasını öngörüyorum.Paket sonunda memnun kalmazsanız şayet, haftalık paket için 25, aylık paket için 50tl para iadesi alabilirsiniz.
Kuponlar telefon numaranıza otomatik gelmektedir, kupon oranları 4,5 ila 10 arası değişiyor ortalama olarak.
Paket fiyatları şu şekildedir;
1 haftalık üyelik 20tl - Her gün 1 adet banko kupon (1 haftanın sonunda memnun kalmazsanız 25tl iade ediyorum)
1 aylık üyelik 40tl - Her gün 1 adet banko kupon (1 ayın sonunda memnun kalmazsanız 55 tl iade ediyorum)
SIKÇA SORULAN SORULAR;
S-Parayı nasıl yatırabilirim?
C-İnternet bankacılığınızdan, hsbc-garanti-denizbank veya iş bank bankamatiğinden
----------
S-Kuponları nasıl alacağım?
C-Kuponları sms olarak cep telefonunuza göndermekteyim
----------
S-Günde kaç kupon oluyor?
C-Paket süresince her gün 1 adet kupon göndermekteyim.Bazen istisna olarak 2 kupon yapıyorum
Ancak şunu unutmayın, uzun yıllardır bu iş ile haşır neşir olsamda, herhangi bir ters sonuca karşı beni aşağılamayacak veya kalbimi kırmayacak insanlar benimle çalışırsa memnun olurum.18 yaşından küçükler kesinlikle ve kesinlikle hiçbir teklifle müraacat etmesinler.Sistem 18 yaşından büyükler için geçerlidir
Kazanç sistemine katılmak isteyenler için;
Email adresim: [email protected]
Msn adresim: [email protected]
Ödemelerinizi
Paypal,
İş bankası ve
Şans oyunları
Alertpay
Neteller
Ukash
Moneybookers aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.
Konu Günceldir Sistem Devam Etmektedir
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
-------------------------
Yeni kupon alan arkadaşlar;
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca kendime 2 kupon yapmıştım bu maçlardan verdiğim arkadaşlar oldu
------------------
Geçen gün kupon alan bir arkadaşa mail ile yollamıştım bunlar tuttu
Ayrıca bu arkadaşımıza vermiştim.20 mislilik oynadı kendisi
Bir arkadaşımıza verdiğim maçlar da tuttu kendisi resmini çekip koyacak müsayit olduğunda
edit: koydu
Alıntı:
---------------
Kendime ait bazı kuponlar
Devamı Oku: Para İadeli İddaa İle Kazanç Sistemi
iletişim: [email protected] (lütfen konumu okumadan eklemeyiniz bütün bilgileri aşağıda yazdım)
Konu günceldir, sistem devam etmektedir.Sisteme dahil olan bazı kişiler mesaj atıyor konuya, çıkarcı kişiler bu kişilerden ücretsiz faydalanıyor.Konuyu kilitlememin sebebi budur.
Kuponları her gün sms ile 11.00 ila 14.30 arası göndermekteyim.Kuponlarım banko kuponlardır oranları 5 ila 15 arasında değişir genelde. tutma ihtimalleri ortalama olarak %80dir.Haftalık 5, aylık 20 kuponun tutmasını öngörüyorum.Paket sonunda memnun kalmazsanız şayet, haftalık paket için 25, aylık paket için 50tl para iadesi alabilirsiniz.
Kuponlar telefon numaranıza otomatik gelmektedir, kupon oranları 4,5 ila 10 arası değişiyor ortalama olarak.
Paket fiyatları şu şekildedir;
1 haftalık üyelik 20tl - Her gün 1 adet banko kupon (1 haftanın sonunda memnun kalmazsanız 25tl iade ediyorum)
1 aylık üyelik 40tl - Her gün 1 adet banko kupon (1 ayın sonunda memnun kalmazsanız 55 tl iade ediyorum)
SIKÇA SORULAN SORULAR;
S-Parayı nasıl yatırabilirim?
C-İnternet bankacılığınızdan, hsbc-garanti-denizbank veya iş bank bankamatiğinden
----------
S-Kuponları nasıl alacağım?
C-Kuponları sms olarak cep telefonunuza göndermekteyim
----------
S-Günde kaç kupon oluyor?
C-Paket süresince her gün 1 adet kupon göndermekteyim.Bazen istisna olarak 2 kupon yapıyorum
Ancak şunu unutmayın, uzun yıllardır bu iş ile haşır neşir olsamda, herhangi bir ters sonuca karşı beni aşağılamayacak veya kalbimi kırmayacak insanlar benimle çalışırsa memnun olurum.18 yaşından küçükler kesinlikle ve kesinlikle hiçbir teklifle müraacat etmesinler.Sistem 18 yaşından büyükler için geçerlidir
Kazanç sistemine katılmak isteyenler için;
Email adresim: [email protected]
Msn adresim: [email protected]
Ödemelerinizi
Paypal,
İş bankası ve
Şans oyunları
Alertpay
Neteller
Ukash
Moneybookers aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.
Konu Günceldir Sistem Devam Etmektedir

Alıntı:
xpro1265: ![]() valla sevinçten ne dicemi bilemiyorum.anca girebildim nete o kadar sıkışıktım ki bu aralar kira borcum vardı evden atılma riskim şu bu lan dedim batmışım zaten batacağım kadar elimde kalan son paramı attım Allah razı olsun kardeş senden ne diyeyim. ![]() |
Alıntı:
playmert: ![]() Varan 1- ![]() Varan 2- ![]() Şans hepinizin yanında olsun ![]() |
Alıntı:
maliyassi: ![]() ![]() |

Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
onur36: ![]() kupon tuttu arkadaşlar tebrikler aykut Ekledi: 586 üst 578 est 591 ç 1-0 573 üst |

Alıntı:
ceykan42550: ![]() helal bee attııııııı 591 berabereeee |
Alıntı:
biloaga16: ![]() Arkadaşlar benim kupon geldi 549 alt, 548 karşılıklı var, 552 02çifte şans,542 üst. toplam 7 ganyandı.sisteme tereddütüm olduğu için 3 yatırdım 21 tl tuttu.valla çok teşekkürler arkadaş güvenilir.yarınada bi kupon alabilirim |
Alıntı:
faty52: ![]() Aldığım maçlar bunlardı 7 küsür ganyan tuttu arkadaşlar 554:2 555:üst 551:üst 556:üst BOL KAZANÇLAR HERKESE... |
Alıntı:
ykdeniz: ![]() bana verilen kupon tuttu... teşekkür ederim ![]() |
-------------------------
Yeni kupon alan arkadaşlar;
Alıntı:
marcareklam: ![]() ![]() Bugün Aykut dan aldığım kuponuma güvenip 100 misli yaptım ve sonuç ![]() Kazancımın % 10 u kendisine helali hoş olucak . |
Alıntı:
Yeqi: ![]() Arkadaslar Benim Yerime Aykut (ElCid) Oynadı ![]() Allah Razı Olsun Onun Sayesinde Kazandım Ve Banka Hesabıma parayı Gecirdi ![]() Bu kadar Hızlı Beklemiyodum ![]() Resim : ![]() Yarın Gene Oynucam ![]() |
Alıntı:
HappyCoder: ![]() arkadaş işinde en iyisidir. ![]() ![]() Ekledi: ![]() |
Alıntı:
col06: ![]() 234- üst tuttu 189 - üst tuttu 153 - ms 1 tuttu 242 - üst tuttu 245- ms 1 tuttu maksimum tahmını kazanc 20tl |
Ayrıca kendime 2 kupon yapmıştım bu maçlardan verdiğim arkadaşlar oldu

------------------
Geçen gün kupon alan bir arkadaşa mail ile yollamıştım bunlar tuttu

Ayrıca bu arkadaşımıza vermiştim.20 mislilik oynadı kendisi

Bir arkadaşımıza verdiğim maçlar da tuttu kendisi resmini çekip koyacak müsayit olduğunda
edit: koydu
Alıntı:
darkpower25: ![]() ![]() bu işi biliyosun ![]() |
---------------
Kendime ait bazı kuponlar

Devamı Oku: Para İadeli İddaa İle Kazanç Sistemi