İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Parango - Yeni Nesil Piyango

ThicKY

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Şubat 2017
Mesajlar
3
Reaction score
0
giphy.gif

Parango Nedir ?

Parango Piyango Çekilişlerine Yeni Bir Bakış Açısı Getirerek Çekiliş Düzenleyen Bir Sistemdir.Sistem Son Derece Güvenilirdir.Havuz Sistemi Sayesinde Kullanıcılara Olmayan Yatırım yada Paralar Vaad Edilmez.

Havuz Sistemi Nedir ?

Havuz Sistemi Kullanıcıların Paralarının Toplandığı Bir Havuzdur.Gerçek Kullanıcılar Tarafından Satın Alınan Biletlerin Parası Burada Toplanır ve Buradan Dağıtılır.

Çekilişler Nasıl Düzenleniyor ?

Çekilişler 10 Katılımcı Üzerinden Düzenlenir.(İleride 20,50 ve 100 Katılımcıdan Oluşan Çekilişler Düzenlenecek)10 uncu Biletin Satılması İle Birlikte Sistem Otomatik Olarak Anında Bir Çekiliş Gerçkeleştirir.
Bu Çekilişin Sonun da 10 Biletten 3 Şanslı Bilet Otomatik Olarak ve Tamamen Rastgele Sistem Tarafından Seçilir.

Ne Kadar Kazandırıyor ?

1. Seçilen Bilet Kasanın %50 sini
2. Seçilen Bilet Kasanın %25 ini
3. Seçilen Bilet Kasanın %20 sinin Kazanır.
Geri Kalan %5 Sistemin Komisyonudur.

Minumum Tutarlar Nedir ?

Minunmum Yatırım 20 TL

Minumum Çekim 50 TL dir.

Çekilişe Kaç Bilet Alabilirim ?

Her Çekiliş İçin Sadece 1 Bilet Satın Alabilirsiniz.Bunun Sebebi Her Kullanıcının Her Çekiliş İçin Eşit Şansa Sahip Olmasını Sağlamaktır.

Günde Kaç Çekiliş Olacak ?

Sistem Otomatik Olarak Çalışmaktadır ve Her Satılan 10 Biletin Ardından Hemen Yenisini Başlatmaktadır.Dolayısı ile Günlük Herhangi Bir Sınır Söz Konusu Değildir.

Sistem Güvenli mi ?

Parango Ponzi Şeması yada HYIP Sistemi Değildir.Üyelerine Bir Yatırım Getirisi Vaad Etmez.Olmayan Paralardan Bahsetmez.Tamamen Gerçek Kullanıcıların Katılarak Oluşturduğu Havuzda ki Parayı Çekiliş Düzenleyerek Adaletli Bir Biçimde Dağıtır.


Site Linki : http://parango.online

giphy.gif
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst