İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paranızı Almadan İş Yapmayın

F

fatihhk

Misafir
5 YTL için gelmene değmez zaten iki çay içeriz okadar tutar:D
Ama çay içerim dersen ileteyim adresi PM ile : D
tekrar söylüyorum umarım ben yanılmışımdır ama sende biliyorsun 1.5 haftadır devamlı mesaj atıyorum sana;)
ve forumda sana güven duyduğum için parayı görmeden verdim bilgileri fakat aksaklıklar,umursamamalar vs. ve 1.5 hafta sadece 5 YTL için bu kadar trafik yaşadığım için oldukca üzüldüm: (
Beni forumda zaten tanıyanlar tanıyor.Senide tanıyorlar.İki kişininde böyle birşey yapmayacağını düşüyorlar demekki ortada başka bir aksaklık var.
Para geldigi andan bu başlık altından bildireceğim.....

D

deja-vu

Misafir
1.5 hafta oldumu farkında bıle deyılım acıkmı onuda bılmıyorum ısın acıgı ben aldım forumdan bı arkadasa verdım.o da bazı steler ıcın kullandı su an ıcın + damı - demı onuda bılmyorum neyse.halen gelmezse senın hesapta bısıler var gerıye en guvenılır yol elden teslım ısı kalıyo 5 10 onemlı deyıl yanlıs olmasın yeter.oyleden once sahadayım 7.kat 8. kat servıslerım var ugrarım :)

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
EFT yapıyorsanız şu olmuş olabilir:

EFT yapılan hesap + hesap sahibi ad soyad bilgileri uyuşmassa banka (alıcı banka) gönderene parayı iade eder.

Bir sefer başımıza gelmişti. bizim muhasebeci parayı gönderdiği halde karşı taraf almadığını belirtiyordu. almadığını telefonla bankasından öğreniyordu. ben de öğrendiği telefon nosunu aldım kendi bankamızı ve orayı aradım olay açığa çıktı. yoksa bankamız kalkıp yuhu isim uyuşmadı para geri geldi falan demedi (demiyorlar)

Saygılarımla

D

deja-vu

Misafir
TRinsanRehberi' Alıntı:
EFT yapıyorsanız şu olmuş olabilir:

EFT yapılan hesap + hesap sahibi ad soyad bilgileri uyuşmassa banka (alıcı banka) gönderene parayı iade eder.

Bir sefer başımıza gelmişti. bizim muhasebeci parayı gönderdiği halde karşı taraf almadığını belirtiyordu. almadığını telefonla bankasından öğreniyordu. ben de öğrendiği telefon nosunu aldım kendi bankamızı ve orayı aradım olay açığa çıktı. yoksa bankamız kalkıp yuhu isim uyuşmadı para geri geldi falan demedi (demiyorlar)

Saygılarımla

acıklama ıcın sagol bu konu hakkında yeterlı bılgım yoktu yarın banka ıle gorusucem konuyu

F

fatihhk

Misafir
fakat kullandığım tek hesap var ve herkese aynı hesabı veriyorum.yani o konuda bir sorun çıkma ihtimali yok diye düşünüyorum:S

D

deja-vu

Misafir
fatihhk' Alıntı:
fakat kullandığım tek hesap var ve herkese aynı hesabı veriyorum.yani o konuda bir sorun çıkma ihtimali yok diye düşünüyorum:S

12 ye az kaldı son bı deneme olmadı elden halledıcez :)

R

*reyeskane-

Misafir
Heyecanla bende bekliyorum :D Uğuru tanırım. Hatta p.tesi veya salı çayımı içmeye gelecek. :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yav saat 12'de hesaba para mı geçer. ileri tarihe havale olur sadece, eft olmaz ki.. havale yaparsan saat 12'de geçer. eft geçmez..

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
00:00 da EFT geçmez maalesef.
EFT'ler iş günleri 15:30'a kadar geçer, bunun içinde internet üzerinden en geç 14:50 gibi işlem yapılmalı. Havaleler anında geçer. Cuma gününe denk gelirse EFT Ptesi 15:30'a kadar geçer. Yalnız bir gün önce yapılan EFT'ler genel de sabah 10:00 gibi hesapta olur.

F

fatihhk

Misafir
blink' Alıntı:
00:00 da EFT geçmez maalesef.
EFT'ler iş günleri 15:30'a kadar geçer, bunun içinde internet üzerinden en geç 14:50 gibi işlem yapılmalı. Havaleler anında geçer. Cuma gününe denk gelirse EFT Ptesi 15:30'a kadar geçer. Yalnız bir gün önce yapılan EFT'ler genel de sabah 10:00 gibi hesapta olur.

Valla bende böyle biliyorumda 12 de geçecek dediler ark.adaslar:)

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu dalga mi geciyorsunuz ??

yok bugun de yatmadi, insallah gecer...vs..vs havale aninda eft ise en gec 1 gun sonra banka hesabina yatar, 9 yildir bankalarda bu islerle ugrasiyorum, cektir, para yatirmadir, sudur budur..vs
5 ytl icin bunlar yapiliyorsa gercekten yazik...
ben boyle oldugunu dusunmuyorum ama sanirim 5 ytl icin havale/eft yapmaya useniyorlar ve surekli olay erteleniyor, bir para aktarminin 1 haftayi astigi hic bir zaman gorulmemistir, Usa den buraya havale yaptiginiz zaman bile okadar surmuyor...

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet gördüm bugün 15.30 da eğer yatmazsa hesabına garanti bankasını bazcaz :D verin ulan 5 ytlimizi onunla 50 tane ciklet alırız biz :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5