İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paranızı Almadan İş Yapmayın

D

deja-vu

Misafir
yenı geldım sonunda basardık bırımızden gectı :) oylen is bank kapısına tık tık yapıcam bakalım ne ıs atm attı gozukuyo ama gıtmıyor :)

Impetus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5 ytl ulasti mi ulaşmadi mi? bastan beri mutlu son bekleyerek merakla okudum valla :)

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kanı bozuk çok var , :D bana da nomak mıdır nedir zamanında 1 sayfalık tercüme parasını vermedi 4 *10 ytl mi ne tanıtım fiyatı belirlemiştim.

önerim şu, karşı taraftan para almadan iş yapmayın.
herkes bizim gibi iyi niyetli değil ne yazık ki.

redbaron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kesinlikle katılıyorum bir gün önce bir iş almıştım scriptti yazmadan önce ücretin yarısını alcamı söyledim oda anaysayfayı görüyim ödicem dedi bir gün sonra anaysayfayı yapıp arkadaşa gösterdik (fiyatı konuşup anlaşmıştık) beğendi tasarımı ok verdi sonra ek özellikler istemeye başladı (aynı fiyat üzerinden) :) ama ders olsun bana ne diyim önce para arkadaşlar :)

C

canorkos

Misafir
ama guvendiğimiz kişilerde para hesabı yapmayacagız mesela deja-vu 400 kusur msj'ı var bugüne kadar deja-vu ya da ns1turkey. ileilgili yorum ve ya şikayet gordunuz mu bu konu haricinde burada da fatihk nın yanlıs anlamasından kaynaklanmıs ugur'u tanırım boyle 5 ytl için ugraşmaz vurdun duymaz birisidir ama konu buralara geldigi zaman iş inata binmiş açıkçası ama 2 tarafta makara kukara bir ortak noktayı bulmuşlar herhalde sonunda neyse inşallah bir daha böyle sorunlar olmaz :)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
tamam arkadaşlar atılan cevapları hiçmi görmediniz :) konu yanlış anlaşılma ve işbankdan transfer hatası tamamen..

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ruen' Alıntı:
tamam atılan cevapları hiçmi görmediniz :) konu yanlış anlaşılma ve işbankdan transfer hatası tamamen..
ruen, yeme biz ya :)
olay, 5ytl icin usenilmesi ve bu komik para icin, bekleyen tarafin 1 bucuk hafta ugrastirilmasi...

1 bucuk hafta suren bir transfer hatasi olamaz, eger oldu diyorsan da o senin hatandir, bankanin degil.

R

*reyeskane-

Misafir
Can' Alıntı:
olay, 5ytl icin usenilmesi ve bu komik para icin, bekleyen tarafin 1 bucuk hafta ugrastirilmasi...

1 bucuk hafta suren bir transfer hatasi olamaz, eger oldu diyorsan da o senin hatandir, bankanin degil.

canorkosun dediği gibi, uğurbiraz geyik adamdır ama olay bu npktaya geldiğinde elinde avcunda ne varsa verebilecek biridir. Bişiler vardır altında ama.. hayırlıdır inş..

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Can' Alıntı:

benim ne alakam var? benim bu olayla hiç bi alam yok.. sadece dejavunun parası fatihk ya ulaşmadığı için ben denedim yollamayı.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu "o senin hatandir" derken genel olarak soyluyorum, uzerine alinma . islemi kim yapiyorsa kimin altindan cikiyorsa manasinda soyledim. yeme bizi derken de, mesaja atfen soyledim, sen yapiyorsun ediyorsun diye degil. hemen kisisel algilanip - rep calisiyor :) bizden de calissin ozaman.

tekrar soyluyorum seni ya da baskasini tenkit etmiyorum, tenkit ettigim nokta banka isleminin 1 bucuk hafta surmeyecegi ve eger suruyorsa da bunun sorumlusunun bankalar olmadigidir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5