Bana gore daha once yapmalari gereken, gec kalinmis kurallardir. Kaliteli Parking programlarina giriste ya minimum 100 civari domain istiyorlar yada iyi bir arastirmadan geciyorsunuz. 2. derece kaliteli yerlerde ise sistemden faydalanmak icin para oduyorsunuz. Jenerik (Type-in) domainler zaten yillar onceden kapatildi. Cok kaliteli sitelerin typo domainleride zaten mafya mantigiyla ilerleyen domain piyasasinda kapanmis oluyor. Expired traffic olarak adlandirilacak son bolumde ise herkesin takip etmedigi yada edemedigi bir alan oldugu icin, ve ciddi trafigi olan domainlerin acik artirma bedelleri yuksek tutarlara denk geldigi icin bu yontemde yeni parkingcilere kapanmaktadir. Bu baglamda 5-10 domainle parking piyasasina girememeli insanlar. Girdikleri yerdede "neden atildim?" sorulari artar.Cunku yukarida saydigim alanlar disindaki 5-10 domainle para kazaniyorum demenin tek mantikli aciklamasi vardir, "Hile yapiyorum". Domainsponsor ve Trafficz'e her isteyenin girememesinin sebebide budur. Yukarida yazdiklarimi bireysel bazda ben dusunebiliyorsam Parked gibi bu sektorde yer edinmeye calisan firmalarda dusunmelidir. Yerinde bir karar olmus tebrik ediyorum.