S
.SErKAn.
Misafir
Hiçbir hile yapmamama rağmen, banlanmışım; hayırlı olsun.
onay değil o, halen banlanma ihtimali var. 22'si ödeme günü, ama 2 ödeme döneminde de geciktirdiler ödemeyi. yani 23-24'ünde para gelince artık banlanmadığını anlayabilirsin..kenan56' Alıntı:Payment, Sent to accounting to be paid via PayPal xxx
evet hele şükür onaylandı
Payment, Sent to accounting to be paid via PayPalploop' Alıntı:onay değil o, halen banlanma ihtimali var. 22'si ödeme günü, ama 2 ödeme döneminde de geciktirdiler ödemeyi. yani 23-24'ünde para gelince artık banlanmadığını anlayabilirsin..
sedo gibi dusun 9 unda odemeler onaylaniyorploop' Alıntı:o zaman süper, inşallah haklısınızdır. bu ayda 213.897$ aldım süper
araya ne istersen onu koyabilirsinlovemove' Alıntı:213,897$ arada virgülmü var noktamı bu çok önemli gözlerim açıldı birden ploop yapma kalbimize indireceksin
keske gec odeseler 2-3 gunploop' Alıntı:o zaman süper, inşallah haklısınızdır. bu ayda 213.897$ aldım süper
o paranın faizi ne kadar senin haberin var mı, 2-3 gün bana bilmem kaç bin dolar kaybettirirculpable' Alıntı:keske gec odeseler 2-3 gun
yok ben faiz istemem 2-3 gun gec odesinler hatta benden 100$ kessinlerploop' Alıntı:o paranın faizi ne kadar senin haberin var mı, 2-3 gün bana bilmem kaç bin dolar kaybettirir
tabiki inanmadim :} 20bin olsa belki onu yapmasi kolay 25k hitli siteyi15 gun yonlendir al sana 20k :}ploop' Alıntı:sen 200 bine inandın mı onu merak ettim 200 bin yapsam şu an bana taylandlı kızlar masaj yapıyordu, sana cevap yazıyor olmazdım
3 ay sonra inşallah, bu aralar mezuniyet işleriyle boğuşmaktayımculpable' Alıntı:tabiki inanmadim :} 20bin olsa belki onu yapmasi kolay 25k hitli siteyi15 gun yonlendir al sana 20k :}
culpable' Alıntı:tabiki inanmadim :} 20bin olsa belki onu yapmasi kolay 25k hitli siteyi15 gun yonlendir al sana 20k :}