Jun 01, 2006 - Jun 15, 2006 Domain Income $xxx $xxx fln yazıyor şimdi incelendiğinimi söylüyorsun bendede kabul görmüş demekki eğer dediğin gibi oraya yansıyorsa kazanç onaylanmışmı yani? eyi eyi
ploop' Alıntı:donny parked'ın sahibi ödemeyi unutsan iyi olur
Hile yapan er yada gec atiliyorakon' Alıntı:inşallah alırsın ödemeyi dualarım hepimize tabi hile yapıp abartanlar hariç
Airborne' Alıntı:Ödeme alamadan atilanlar var. Hatta ödeme yapilacak deyipte ödeme alamayan cok kisi oldu.
niye korkuyorsunki. "Hile yapmadan" yapmissindir zaten onusoundofvtec' Alıntı:ah böle deme
Aynensoundofvtec' Alıntı:türk hiti olduğu için muallak bi durum
22sini mi beklicez kısacası
senun su forumdaki mesajlarini gordukceAirborne' Alıntı:
Hahaaa adwords ne zamandan beri hile degil. Sizin gibiler yüzünden zaten millet banlaniyor. Adwords u aciyorsun google dan hit geliyor. Ref i belli olmuyor.culpable' Alıntı:senun su forumdaki mesajlarini gordukce
Hic hile yapmayan bir insan olarak Hile yapma istegi geliyor ve yapiyorum
Ama banlanmiyorum Yakalabiliyorsa helal olsun :}
This is an example of fraud, that I just shut down 30 seconds ago. Person A signs up 2 weeks ago. No domains ever added. Today they add 1 domain, the domain clicks a click within 5 minutes of being added. Then everytime afterwards it gets at least a click a minute, random ip addresses and no referrers. It's almost perfect if you wanted to cheat, except they forgot to change the user agent. Come on guys, if you are going to cheat don't be a bunch of idiots and make it easy!
Cahil adama ne anlatsan BosturAirborne' Alıntı:Hahaaa adwords ne zamandan beri hile degil. Sizin gibiler yüzünden zaten millet banlaniyor. Adwords u aciyorsun google dan hit geliyor. Ref i belli olmuyor.
Donny senin gibiler icin ne demis bak
Bu adwords kullananlar icin bir örnek. Bana Adwords hile degil diye "geyik" yapma.
Hadi yaaa,culpable' Alıntı:Cahil adama ne anlatsan Bostur
ilk basta ref ne demek onu sor ogren istersen
sana ben adwords hile degilmi diyorum ?? hile yapmiyorum mu diyorum hayir
Yakalayabiliyorsa helal olsun olsun
MSn den soylediklerini unutmamissindir herlade Adwords kuponu arayip Parkinglerde nasil kullanilacagini sordugunu :}
BUrayi iyi oku
Kullandigin adword den parkinglere giden hitlerin refinde
Normal googleda o kelime aratilipda cikan sonuca tiklanmis gibi gozukur
ref siz hit diye bir sey olmaz :}
defalarca yazdim sen armut gibi kalkip adwordsu acarsan hit yollarsan elbette bir sekilde acik verir (kullanmasini bilirsin kimse yakalayamaz adwords kullandigini)
benim saplantimda yok hile yaptim odermi odemezmi diye oderse amenna odemez se cani sagolsun :}
culpable' Alıntı:Cahil adama ne anlatsan Bostur
ilk basta ref ne demek onu sor ogren istersen
sana ben adwords hile degilmi diyorum ?? hile yapmiyorum mu diyorum hayir
Yakalayabiliyorsa helal olsun olsun
MSn den soylediklerini unutmamissindir herlade Adwords kuponu arayip Parkinglerde nasil kullanilacagini sordugunu :}
BUrayi iyi oku
Kullandigin adword den parkinglere giden hitlerin refinde
Normal googleda o kelime aratilipda cikan sonuca tiklanmis gibi gozukur
ref siz hit diye bir sey olmaz :}
defalarca yazdim sen armut gibi kalkip adwordsu acarsan hit yollarsan elbette bir sekilde acik verir (kullanmasini bilirsin kimse yakalayamaz adwords kullandigini)
benim saplantimda yok hile yaptim odermi odemezmi diye oderse amenna odemez se cani sagolsun :}
Senin gibi lüzumsuz kisiler dimi muhahahahaaConAir' Alıntı:BOŞ ADAM BOŞTUR +rep cok güldüm allah'ta seni güldürsün