Hile yapmadan olur. Donny Popup yasak diye bas bas bagiriyordu. Popup acanlarda Türkler. Öyle olunca adamlar Türklere ödeme yapmiyor.OnurSqL' Alıntı:hile yapmadan olmaz zaten ama full popup açmadım
Ooooo sen kendin kasinmissin Aslinda zamanim olsa bu parking hakkinda detayli bir yazi yazacagim. Nasil olur filan. Cogumuz kisa zamanda parayi toplamak istiyor. Öyle olunca hemen sut. Heryerde türk ve Cin trafiginden bahsediliyor. Bunun nedeni sahte traffic ten ötürü.OnurSqL' Alıntı:şimdi hem suçlu hem güçlü diyeceksiniz ama popup'da değil benimkisi iframe
Yahoo tr iplerine ödemiyecekmis. Cok fazla hileden ötürü Cin Tr Ve Hindistan ülkelerinin hitlerinin bir kismi sayilmayacak. Ayrica türk hiti olanlar özellikle inceleniyor. Hilelerden ötürü. Atilmalar artti. Bu haftada artar cünkü hesaplar inceleniyor.maxxlist' Alıntı:ya şimdi bu banladı TR ipleri bize alternatif yok mu? bunun gibi güsel... öselden de yardım edebilirsiniz...
Bu tiklamayla sanada yol gözükür.kenan56' Alıntı:Ben panele girdiğimde şu yazıyor
Your Account Manager
Jim Macallum
[email protected]
Contact Your Account
Benim bilgileri jim mi kontrol ediyor
Ayrıca Benim kazanç bi acayip mesela dün Toplam sayfa gösterimi 370 tıklama 30 kazanç ayıptır sölemesi $18.05
Adamlar basindan beri söyledi parked ta popup ve iframe harici link vermek serbest diye. Sonrada türklerin adi kötüye cikiyor. Her yerde türklerden bahsediyorlar. Türk iplerin fiyatlarinida düsürecek eger öderse.eTre' Alıntı:aramızdaki gözü doymayıp her yerden biz türkleri attırıp paramızı alamamamızı sağlayan iframe ve pop-up açan arkadaşlara çok teşşekkürler rahatlık içinde yiyin alabildiğiniz parayı cok büyük halt başardınız...
Eger hitlerin türk hiti ise adam gicik kapacaktir ve Click Rate yüksek oldugu icin huylanabilirkenan56' Alıntı:bana neden yol gözüksünki ben ne pop up neden iframe açtım link bile vermedim sadece deneme amaçlı boş boş durun ve çokta az hiti olan 3-5 sitemi park ettim yazdığım gibi günde 300-400 gösterim oluyor diğer günde 10 bin gösterim yapıyor sence 300-400 hit hile olabilrmi?