A
Airborne
Misafir
Adwords ta bir hile.TrueReAL' Alıntı:hile sayılmaz adwords saolsun
Adwords ta bir hile.TrueReAL' Alıntı:hile sayılmaz adwords saolsun
kullanmasini bilirsen degil ( yani kimse adwords kullandiginin farkinda bile olmaz)Airborne' Alıntı:Adwords ta bir hile.
Söz konusu olan sirf Popup degil. Adwords gibi refferer siz suni hitler bile artmis.Admin in kendi aciklamasi var. Cin Hindistan ve Türk linkleri özellikle inceleniyor. Cok yakinda türk kliklerinden bir tane bile sayilmayacakmis. Bilginize. Türk hitleri icin uzatmalar oynaniyorpembekedi' Alıntı:bu sponsorla çalışırken lütfen popup popunder yapmayın iframe kullanmayın sitelerdeki linkleri zorla tıklatacak yollar kullanmayın kendinizi düşünmüyosanız ülkenizi düşünün başka şeye gelince kabarmayı biliyosunuz rica ediyoruz ya.
Aynen,lovemove' Alıntı:bu ne yaa bu sponsordamı gitti
Kesin diye birsey yok. Büyük ihtimal diyorum. Cünkü yahoo türk iplerini kabul etmiyecek. Nedenide milletin popup ile deli gibi yüklenmesi.eTre' Alıntı:bu olay kesin mi ödeme yapmıycaklarsa cekelim domainlerimizi
ödeme yapmayacak gibi, Türk hiti Overture un işine yaramaz zateneTre' Alıntı:bu olay kesin mi ödeme yapmıycaklarsa cekelim domainlerimizi
Dedigim gibi banada ödeme yapmayacak gibi geliyor. Suan icin kabul etmis gibi gözüküyor. Ama ödeme zamani gelince kabul edilmeyenler ödenmeyecekmis.Kerasus' Alıntı:ödeme yapmayacak gibi, Türk hiti Overture un işine yaramaz zaten
forever sedo ödemesinde simdiye kadar hic sorun yasamadim.ruen' Alıntı:bu durumda en büyük sedo mu
Gidecegi belli zaten. Ama ne kadar zamanda gidecek o önemliOnurSqL' Alıntı:Goldkey bana 0.02 den yukarı vermiyor. Parked giderse yandık
OnurSqL' Alıntı:Goldkey bana 0.02 den yukarı vermiyor. Parked giderse yandık