bende hala domain income çıkıyor ne iş?
Ya tax formunu doldurmadin yada domainlerinin hitleri kabul görmedi.lovemove' Alıntı:bende hala domain income çıkıyor ne iş?
lovemove' Alıntı:formda bir alanı doldurmamışım tüh.
3. alan neki?
Type of beneficial owner:
valla kafama göre işaretledim şimdi. alacağımız parayı alamadık.
15 günde 1500$ aldim. Hitlerimin geneli Avrupa ve Amerika. Zaten Amerika dan olunca tiklama basi kafadan 0,10$ dan basliyor. Tik basi 1,5$ bile aldigim oldu.fatihgoz' Alıntı:dün parked benim hesabımı banladı. Adwords kullanıyodum bunu açıkca yazıyorum. Size sorum parked da çalışan çok kişi var yani siz ne kullanıyosunuz aranızda 15 günde 2 bin dolar kazanan var. Sakın çıkıpta demeyin ben domain yönlendiriyodum o domaine gelen doğal hit bana kazandırdı bu parayı diye inanması güç. Yönlendirdiğimiz bu domainin linkini bir topliste falan versek hile sayılır mı?
Keyworddan ziyade hangi sitenin linki önemli Ayrica hangi ülkehknylmz' Alıntı:hangi keyworda 2,41$ veriyosa onun kullanarak iyi kazanç sağlayabilrisin.
mesajinda yazmis zaten domainde trade kelimesi gectiginihknylmz' Alıntı:valla bana keywordu soylemen yeterli. paylaşmak istersen
evet alabiliyoruz.ysf' Alıntı:38 sayfayi saatlerdir tek tek okudum
halen odeme alabiliyormusunuz ?
popup açmayanlar iframe yapmayanlar veya bi işekilde linklerine ya da park ettikleri sitelerine ziyaretçiyi tıklama mecburuna sokmayanlar gayet güzel ödemelerini alıyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.