Parked com - Yeni parking Sistemi

0
Onaylı Üye
Üye
banner dan hit yollamak yasakmış, onu da geçen gün öğrendim :D

0
Onaylı Üye
Üye
al işte hesaba giremiyoruz subsensed.. :( parked da hayal oldu.

0
Onaylı Üye
Üye
lovemove' Alıntı:
al işte hesaba giremiyoruz subsensed.. :( parked da hayal oldu.
Link filan vermismiydin?
Text reklamida yasaklayacakmis. Suana kadar Allah a sükür sorunsuz ödeme almaya devam ediyorum. Miktar yüksek olunca banlaniyor diye bir durum yok.

0
Onaylı Üye
Üye
benim tr den gelen dünkü hitleri sıfırlamışlar. hesap yöneticisi demişti dün. trden hitlerle ilgili sorunumuz var. saymayabiliriz diye.

0
Onaylı Üye
Üye
troy' Alıntı:
benim tr den gelen dünkü hitleri sıfırlamışlar. hesap yöneticisi demişti dün. trden hitlerle ilgili sorunumuz var. saymayabiliriz diye.
aynı durum bende de var. hesabı kapatmasın da sıfırlasın razıyım yine, içeridekini alabilelim en azından..

0
Onaylı Üye
Üye
Parked da cok az bir türk hiti kullaniyorum. Hitlerimin 98% yabanci. Böyle olunca sanirim simdiye kadar bir sorun yasamadim. Yinede bilinmez tabi

0
Onaylı Üye
Üye
o zaman yaşamazsın sanırım merlin, adamların tek derdi türk hiti (ki bunda da haklılar). ben de artık yabancı site yapmaya başlayacağım zaten, orada para var :rolleyes:

0
Onaylı Üye
Üye
Merlin' Alıntı:
15 günde XXXX i rahat alirsin. Hemde hic ugrasmadan.
evet farkındayım da tembel bir insanım, bir de zoruma gidiyor açıkçası yabancı dilde site yapmak. yani insan bildiği şehirde bara diskoya daha rahat gider ya onun gibi bir şey sanırım :p

M
maxxlist
Misafir
hile yapmadığı halde hesabı kapatılan ve bunun sonucunda mail veya başka bir yolla irtibata geçip; hesabını geri açtırabilen veya parasını alabilen var mı?

0
Onaylı Üye
Üye
maxxlist' Alıntı:
hile yapmadığı halde hesabı kapatılan ve bunun sonucunda mail veya başka bir yolla irtibata geçip; hesabını geri açtırabilen veya parasını alabilen var mı?
Bildigim kadariyla atildiktan sonra ödeme icin PayPal a gönderilmis olsa bile ödemiyorlar. Arkadaslarin basina geldi. Hesabi acilan henüz yok

0
Onaylı Üye
Üye
bu yabancı sponsorlar böyle çok paranın üstüne yatıyorlar, adamın parası kalıyor içeride 3-5 yada 50-100 neyse, ne güzel adam kazandırsın sende at cebe paraları.

0
Onaylı Üye
Üye
troy' Alıntı:
bu yabancı sponsorlar böyle çok paranın üstüne yatıyorlar, adamın parası kalıyor içeride 3-5 yada 50-100 neyse, ne güzel adam kazandırsın sende at cebe paraları.
Niye paranin üzerine yatsinki? 15 günde XXXX kazandim. Ve hic bir sorun yapmadan ödedi. Oyunu kuralina göre oynarsan oyun devam eder. Faul yaparsan atilirsin. Su siralar maclar varya ona benzettim :)

M
magic2melody
Misafir
arkadaşlar yaklaşık 2000 tekil hitli bir siteyi (ziyaretçilerin %60 web sitelerinden geri kalanı googledan geliyor)... aylık ne kadar kazanabilirim sizce tahmini olan varmı... yönlendirmey edeğer mi ?

0
Onaylı Üye
Üye
elimde tam senin soruna göre bir istatistik var:
ziyaretçi: 2,012
tıklama: 589
tıklama oranı: 29.27%
kazanç: $56.20

0
Onaylı Üye
Üye
Benim yabanci bir sitem var. 3000 civari tekil. Ama 99,9% avrupa ve amerika
XXXX den asagi inmiyor. Ama dedigim gibi sitem yabanci.

0
Onaylı Üye
Üye
Merlin' Alıntı:
Benim yabanci bir sitem var. 3000 civari tekil. Ama 99,9% avrupa ve amerika
XXXX den asagi inmiyor. Ama dedigim gibi sitem yabanci.
günlük mü xxxx? benim verdiğim tek günlük istatistik. tık başı ne kadar alıyorsun?

0
Onaylı Üye
Üye
şu parking olayını ben niye beceremiyorum. Bekle bekle bi türlü indexlemiyor sayfayı. ne yapmak lazım? bütün sayfalara backlink mi almak lazım?

Geri