omerinfocus' Alıntı:7 Tiklamaya 2.16 $ dolar normal mi acaba ? (Turk Ip)
Peki niye 7 tika 5 dolar vermiyorSLiM_BoY' Alıntı:Evet, bence normal.
Veren domainlerimde var. Ama hitlerim yabancı. Türk hitlerine aynı keyword ile verir mi bilemiyorumomerinfocus' Alıntı:Peki niye 7 tika 5 dolar vermiyor![]()
Sanırım Türkleri gözüne kestirdi donny.
pardon o zamansozt' Alıntı:Evet ben de Türk'lere genel bir takıntısı olmadığını söylemek istemiştim.
sozt' Alıntı:Bunu sordum Donny'e. Cevabı aynen yapıştırıyorum:
Donny hates anybody who cheats us or the advertisers. Otherwise I have no problem with anybody. We terminate people from the US, China, Turkey, Canada, England, and Romania. We don't care where you are from as long as you don't committ fraud. If you do we will terminate.
Donny
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/htdocs/click.php on line 262
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/htdocs/click.php:262) in /www/htdocs/click.php on line 96
leet' Alıntı:cLick oLmuyor
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.