İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paylas.com ve hemenpaylas.com

soundofvtec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim merak ettiğim bi konu var
şimdi bu siteler çok popüler
hatta paylas.com reklamları inndir.com da felan çıkıo
belli ki baya kazanıyorlar ki yatırım yapıolar reklama
bunlar nası kazanıyorlar parayı tam olarak
yani para kazanmaları için yüklenen dosyayı indirmeleri için adresi başkalarına vermeleri lazım
adresi bilmeyen adam siteye girmiyo
ana sayfada bişi yok çünkü indircek
kısacası ben dosya yüklücem de adresi vercem de oraya gircekler de reklamlara tıklıcaklar.... ne bilim biraz uzun bir işlem gibi geldi bana

sizce bu sitelerin geleceği nası
bi de bu siteleri barındırmak da mesele biraz herhalde
dosyalar çok trafik çekmez mi
nası karşılıyorlar bu kadarını

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
soundofvtec' Alıntı:
benim merak ettiğim bi konu var
şimdi bu siteler çok popüler
hatta paylas.com reklamları inndir.com da felan çıkıo
belli ki baya kazanıyorlar ki yatırım yapıolar reklama
bunlar nası kazanıyorlar parayı tam olarak
yani para kazanmaları için yüklenen dosyayı indirmeleri için adresi başkalarına vermeleri lazım
adresi bilmeyen adam siteye girmiyo
ana sayfada bişi yok çünkü indircek
kısacası ben dosya yüklücem de adresi vercem de oraya gircekler de reklamlara tıklıcaklar.... ne bilim biraz uzun bir işlem gibi geldi bana

sizce bu sitelerin geleceği nası
bi de bu siteleri barındırmak da mesele biraz herhalde
dosyalar çok trafik çekmez mi
nası karşılıyorlar bu kadarını

Ücretsiz sunuculara yüklediğim dosyalardan bir tanesi en son 30 bin download a yaklaşıyordu 30 bin download 30 bin tekil ziyaretçi... Bu saedce benim tek dosyadan gönderdiğim tekil.. Gerisini sen düşün..

forumselcuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bunlar uzun planlı düşünüyorlar tahminimce
fazla reklam yok şuan
çünkü eğer reklam rapidshare deki gibi çok olursa millet bıkar
önce rant sağlyacaklar sonrada reklam çok koyacaklar
yani akıllıca bir strateji
kendilerine başarılar diliyorum

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hemen Paylaş için konuşuyorum, sitenin tek geliri reklamlardır.

Dosya trafiği çok yoğun olduğu için şu anda 33 server bulunmaktadır, sürekli artırılmaktadır.

Hemen Paylaş için reklam sayısını daha da artırmayı veya download sayfasını karışıklaştırmayı da düşünmüyoruz. Hatta elimizden geldiğince reklam sayısını azaltmaya çalışıyoruz.

Detaylara inmeyeceğim, daha fazla bilgi veremiyorum.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
elmasgunes' Alıntı:
Hemen Paylaş için konuşuyorum, sitenin tek geliri reklamlardır.

Dosya trafiği çok yoğun olduğu için şu anda 33 server bulunmaktadır, sürekli artırılmaktadır.

Hemen Paylaş için reklam sayısını daha da artırmayı veya download sayfasını karışıklaştırmayı da düşünmüyoruz. Hatta elimizden geldiğince reklam sayısını azaltmaya çalışıyoruz.

Detaylara inmeyeceğim, daha fazla bilgi veremiyorum.

çalışmalarınızda başarılar.. ;)

forumselcuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet sizi sonuna kadar destekliyoruz
rapidshare megaupload gibi sitelerden kurtardınız bizi
kısa zamanda türkiyedeki tüm uploadların sizin sitenize yapılacağını düşünüyorum

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hemenpaylaş dünya sıralamasında 1037. sıradaydı 33 makine 90$ desek ortalamasına 2700$ civarı bir maliyet yapar. yakında istemesede medya siteleri veya coca cola, doritos vsvs. neyse artık sadece onlardan alacağı reklamlar çıkartır diye düşünüyorum. ki bana göre şuandada çıkartıyordur ;)

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
rotring, maalesef makinalar o kadar ucuz değil. O kadar ucuz olsa 66 tane sunucumuz olurdu ;)

Büyük şirketler ile reklam görüşmelerine başlamak için gün sayıyoruz. Umarım görüşmeler olumlu geçer.

soundofvtec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
33 sunucu diyosunuz
33 sunucuya kadar bu kadar kısa sürede çıkmak demek ki getiri hızlı olmuş ki 33 sunucu maliyeti karşılanabiliniyor
yoksa bugün 33 sunucuya sahip host şirketi bile trde var mi ki bir elin parmaklarını geçmez bence

benim çıkardığım sonuç:
hızlı gelir hızlı yatırım getirmiş
veya bu 2 sitenin sahibine para battı biraz harcıyalım dediler :)

ücretsiz sunucuya koyduğun dosya nası 30bin download yapar ki trde
yani bunun yayılma olayı nası hızlı oluo, o ona sölüo o ona sölüo, yani baya bi okuma yazma olması lazım
oysa bi download sitesinin ana sayfasına girince dosyalar indirilmeyi beklio zaten orda bile 30bin download kolay diil
burda ana sayfada hiçbişi yok
linki sadece ilk dosyayı yükleyen ve adresi bilenler girio

mantığı çözemedim bu yüksek down sayısının

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
soundofvtec' Alıntı:
33 sunucu diyosunuz
33 sunucuya kadar bu kadar kısa sürede çıkmak demek ki getiri hızlı olmuş ki 33 sunucu maliyeti karşılanabiliniyor
yoksa bugün 33 sunucuya sahip host şirketi bile trde var mi ki bir elin parmaklarını geçmez bence

benim çıkardığım sonuç:
hızlı gelir hızlı yatırım getirmiş
veya bu 2 sitenin sahibine para battı biraz harcıyalım dediler :)

ücretsiz sunucuya koyduğun dosya nası 30bin download yapar ki trde
yani bunun yayılma olayı nası hızlı oluo, o ona sölüo o ona sölüo, yani baya bi okuma yazma olması lazım
oysa bi download sitesinin ana sayfasına girince dosyalar indirilmeyi beklio zaten orda bile 30bin download kolay diil
burda ana sayfada hiçbişi yok
linki sadece ilk dosyayı yükleyen ve adresi bilenler girio

mantığı çözemedim bu yüksek down sayısının

YEni bir albüm çıkar yada yeni bir adl video düşer piyasaya.. onu upload eder.. rar şifresi koymadan linkte reklam yapmadan forum sitelerine koyarsın o dosya bir günde türkiyedeki bütün forum sitelerinde dolaşmaya başlar ardından yabancı siteler de görünmeye başlar çok zor birşey değil ... Paylaşım forumlarından uzaksınız sanırım... + yahoo mail grouplarındaki paylaşımı unutmamak lazım.. bir mail ile dosya anında yüzlecre kişiye ulaşıyor.. yonja ya takılanlar bilir bir int. kullancıssı üzerinden kaç kişiye ulaşabiliyorsunuz... o kadar zor birşey değil...

B

Baria

Misafir
ne kadar istiyorsun reklam için günlük? aylık bütçem kaldırmaya bilir :) p.m atarmısın

soundofvtec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki 300bin üstü gösterime google adsense premium hizmeti vermiyor mu
niye bu siteler kullanmıyor bunu

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hemenpaylası hayranlıkla ızlıyorum ıhtıyacı var bu ulkenın kardeşım buna bu bır gerçek rapid ile yabancıalr para kazanacağına ulkem ınsanı kazansın, dovız getırsın bu ulkeye elmas guneş kazansın
çok da azda reklam olsa fark yapmaz benım için bu arada 30.000 down çok basıt sadece bir pdf e-dergı koyduk bjk için bır gunde 950 down olmuş sadece 1 siteden,

onreğın gamzenın vıdeosunu koysaydınız ılk çıktığı zamanda 1 gunde 30.000 olurdu :p ama mesela şimdi dizi muzıklerı oluyor tek parçalık bunalrı koyuyorsunuz rahatcana 2 haftada 30.000 goruyor

ahmetiyk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni çıkan bir mp3 yükledin mi bir haftada binlerce kişi indiriyor bir de onlardan öğrenip indirenler var çok rahat olur yani
impossible is nothing

serdarbakar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elmasgunesi yürekten kutluyorum. Yaptığı çok zor bir iş ve bunu layıgıyla başarıyor kendisi. Helal olsun, umarım daha yükselir.

Reklam gelirleri konusuna gelince, benim tahminim bu sitenin şu an kar ediyor olmasına imkan yok. Ya da benim server fiyatları hakkında bir bilgim yok. Daha da öteye gidiyorum, bence sadece reklam gelirleriyle bu kadar serverın döndürmesi ileride de çok zor.

Tahminim rapid gibi bir sistemle paralı üyeliyin başlayacağı yönündedir. Popülerite tavana vurunca devreye sokulacak bir paralı sistem (çok çok ucuz fiyatlarla) elmasgunes'e hakettiği kazancı getirir diye düşünüyorum. Aslında dünyanın heryerinde olması gereken budur, fakat Türkiye'de internette para harcama alışkanlığı çok az olduğundan böyle bir geçiş çok da riskli olur. Hemenpaylas'ın paralı olması durumunda ilk üyesi ben olurum.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hemenpaylasin kullanimi rapid kadar yoğun olursa ilerde parali üyelik sistemi kesinlikle iş yapar. yani şuan öyle bir uygulama olsa kimse parali üye olmaz ama ilersi için mantikli..

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paralı uyelik in getirilmeyeceğini söylemişti elmas galiba

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, paralı üyelik sistemi düşünmüyoruz. Bunun yerine daha kaliteli reklamverenler ile daha az reklam yayınlayarak ilerlemeyi sürdüreceğiz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5