A
..::aTi::..
Misafir
daha önce böyle bir girişimde bulunmadığım iççin tam olarak bilemiyorum.
paypal ile satın alma butonu oluşturuyorsunuz
(İlk sayfadan Servis Adını ve ücretini giriyorsunuz).
butonun gelişmiş özelliklerine girdikten sonra ödeme sonrası sayfayı ve iptal sayfasını seçebiliyorsunuz.
buraya kadar olanı normal. Ödeme alabilirsiniz.
Online ödeme yapıldığını anlamak için yapılması gerekenler
Orada data transfer seçeneğini On / açık duruma getiriyoruz.
iyinetadmine ilettim oda sağlsun ödeme sırasında bilgi geldiğini, sonradan bilgi gelip gelmediğini bilmediğini söyledi. Benimde hesaplarım altüst oldu biraz..
Peki ödeme yapıldı bilgisi nasıl gelecek anlık olarak nasıl gelecek
ben sessionla & üyelik sistemi ile birşeyler denedim kısmen birkaç koruma koyunca oluyor. Ancak bunu adam gibi yapmak lazım : )
biraz daha paypala girip baktım buton oluşturma kısmında daha fazla birşey bulamadım ve sonunda bir perl dosyası buldum onunla birşeyler deneyecektim ama kendi hesabıma devamlı ödeme yaparak deneme yanılma yöntemiyle bulmaktansa buraya yazmak daha iyi olur dedim.
hemde birçok webmaster reklam ödemelerini bu şekilde alabilmeye başlar.
(bu arada business account sahibi olanlar ödeme alabilir, diğerlerinde bu yoktu şimdi varmı bilmiyrum. Bendeki hesap business)
paypal ile satın alma butonu oluşturuyorsunuz
(İlk sayfadan Servis Adını ve ücretini giriyorsunuz).
butonun gelişmiş özelliklerine girdikten sonra ödeme sonrası sayfayı ve iptal sayfasını seçebiliyorsunuz.
buraya kadar olanı normal. Ödeme alabilirsiniz.
Online ödeme yapıldığını anlamak için yapılması gerekenler
Orada data transfer seçeneğini On / açık duruma getiriyoruz.
iyinetadmine ilettim oda sağlsun ödeme sırasında bilgi geldiğini, sonradan bilgi gelip gelmediğini bilmediğini söyledi. Benimde hesaplarım altüst oldu biraz..
Peki ödeme yapıldı bilgisi nasıl gelecek anlık olarak nasıl gelecek
ben sessionla & üyelik sistemi ile birşeyler denedim kısmen birkaç koruma koyunca oluyor. Ancak bunu adam gibi yapmak lazım : )
biraz daha paypala girip baktım buton oluşturma kısmında daha fazla birşey bulamadım ve sonunda bir perl dosyası buldum onunla birşeyler deneyecektim ama kendi hesabıma devamlı ödeme yaparak deneme yanılma yöntemiyle bulmaktansa buraya yazmak daha iyi olur dedim.
hemde birçok webmaster reklam ödemelerini bu şekilde alabilmeye başlar.
(bu arada business account sahibi olanlar ödeme alabilir, diğerlerinde bu yoktu şimdi varmı bilmiyrum. Bendeki hesap business)