İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Acc. ile ödeme almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

..::aTi::..

Misafir
daha önce böyle bir girişimde bulunmadığım iççin tam olarak bilemiyorum.

paypal ile satın alma butonu oluşturuyorsunuz
(İlk sayfadan Servis Adını ve ücretini giriyorsunuz).
butonun gelişmiş özelliklerine girdikten sonra ödeme sonrası sayfayı ve iptal sayfasını seçebiliyorsunuz.

buraya kadar olanı normal. Ödeme alabilirsiniz.

Online ödeme yapıldığını anlamak için yapılması gerekenler
Orada data transfer seçeneğini On / açık duruma getiriyoruz.

iyinetadmine ilettim oda sağlsun ödeme sırasında bilgi geldiğini, sonradan bilgi gelip gelmediğini bilmediğini söyledi. Benimde hesaplarım altüst oldu biraz..
Peki ödeme yapıldı bilgisi nasıl gelecek anlık olarak nasıl gelecek :)

ben sessionla & üyelik sistemi ile birşeyler denedim kısmen birkaç koruma koyunca oluyor. Ancak bunu adam gibi yapmak lazım : )

biraz daha paypala girip baktım buton oluşturma kısmında daha fazla birşey bulamadım ve sonunda bir perl dosyası buldum onunla birşeyler deneyecektim ama kendi hesabıma devamlı ödeme yaparak deneme yanılma yöntemiyle bulmaktansa buraya yazmak daha iyi olur dedim.

hemde birçok webmaster reklam ödemelerini bu şekilde alabilmeye başlar.

(bu arada business account sahibi olanlar ödeme alabilir, diğerlerinde bu yoktu şimdi varmı bilmiyrum. Bendeki hesap business)

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorunun cevabi "paypal ipn". Maalesef paypal ipn hakkinda ben Turkce kaynak bilmiyorum, fakat ingilizcen varsa bir google cek konuyu cozersin.

Kolay Gelsin

WaffenSS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
diğer foruma yazdıydım ati oraya bak istersen.

A

..::aTi::..

Misafir
sanırım diğer foruma yazdım dediği için olsa gerek, çekemeyenmi var o kısmını anlayamadım :)

diğer frumun ne adını söylemiş nede linkini vermiş yani reklam olayıda yok neyse - rep çok önemli birşey değil sanırım

D

doLob

Misafir
banada msnden goruselimm dedigim icin - rep verilmis

buradan cikaracagimiz sonuc rep dediginiz oyuncak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.