İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypal downgrade

egemens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypal upgrade

merhaba paypal hesabımı upgrade etmek istiyorum. bunun için herhangi bir ücret alınıyor mu? yani şuan da kullandığım hesap personel account bunu premier account veya business account yapmak istersem herhangi bir ücret kesilecek mi? bilgilendirirseniz memnun olurum.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tek bildiğim, premier olduktan sonra, sana gelen paralardan %4 kesildiği. ben premium olduğuma acaip pişmanım.

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop' Alıntı:
tek bildiğim, premier olduktan sonra, sana gelen paralardan %4 kesildiği. ben premium olduğuma acaip pişmanım.
Her para geldıgınde acayıp anıyorum paypalı

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ploop' Alıntı:
Ben PayPal Austria Kullaniyorum. Premium Account a sahibim ve hic bir kesinti olmuyor. Sanirim ülkesinden ülkesine degisiyor.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Eger paypal API kullanmiyacaksaniz ve hesabiniza kredi karti ile odeme kabul etmeyecekseniz, upgrade etmeyin kesinti oluyor.
Ulkesine gore degisim varmi bilmiyorum, Amerikada premium icin kesinti var, personal icin yok.

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinet' Alıntı:
Eger paypal API kullanmiyacaksaniz ve hesabiniza kredi karti ile odeme kabul etmeyecekseniz, upgrade etmeyin kesinti oluyor.
Ulkesine gore degisim varmi bilmiyorum, Amerikada premium icin kesinti var, personal icin yok.
Personel'a gecebılırmıyız?
Preminium oldu benım hesap.

sanalcafe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
premium ve business ta gelen paradan %2.4 ve %4 arasında komisyon alınır

personal hesaplarda bunlar kullanılmaz
personal hesapta da müşterilerinin kredi kartından para çekemezsiniz, açık arttırma başlatamazsınız

gelelim hesap seviyesi düşürme yani "downgrade" olayına
faq bölümüne girin paypalda, bu kelimeyi arayın
orada önce bi formu doldurmanızı sonra da neden istediğinizi öğrenmek istiyolar

bunu 1 ay önce filan ben yaptım,
müşterilerimin kredi kartından para çekmeyeceğim için hesabı yanlış açtığımın farkına vardım bu yüzden hesabını personale downgrade etmek istiyorum dedim

kabul ettiler ve şunu içeren bi mail geldi
hesabınız personel 'e indirilmiştir, fakat bir daha upgrade olması durumunda hesap açık durdukça downgrade işlemi tekrar gerçekleşmeyecektir

bu işlemler için hiç bir ücret alınmıyor
sorunuz varsa buradan yada pm den alabilirim
yakında yurtdışı ödemelerim artacağı için paypal bozacağım ytl bekliyorum bi yerden
isteyen arkadaşlar pm ile irtibata geçebilr

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanalcafe, müşterilerimin kredi kartından para çekmeyeceğim için yazmışsın. biraz açar mısın? benim müşterim yok ki zaten?

sanalcafe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
web sayfanda kredi kartlı herhangi bir satış demek istemiştim
bunu yapmıyorsan business a gerek yok

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o soruyu sorduğumda paypal'e mail attım, 1 saat önce hesabım personal oldu. yaşasın.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
icinizden birisi, premium hesap nasil personal hesaba indirilir diye adim adim anlatan yeni bir konu acarsa sabit konu yapalim herkese faydasi olsun.

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanalcafe' Alıntı:
premium ve business ta gelen paradan %2.4 ve %4 arasında komisyon alınır

personal hesaplarda bunlar kullanılmaz
personal hesapta da müşterilerinin kredi kartından para çekemezsiniz, açık arttırma başlatamazsınız

gelelim hesap seviyesi düşürme yani "downgrade" olayına
faq bölümüne girin paypalda, bu kelimeyi arayın
orada önce bi formu doldurmanızı sonra da neden istediğinizi öğrenmek istiyolar

bunu 1 ay önce filan ben yaptım,
müşterilerimin kredi kartından para çekmeyeceğim için hesabı yanlış açtığımın farkına vardım bu yüzden hesabını personale downgrade etmek istiyorum dedim

kabul ettiler ve şunu içeren bi mail geldi
hesabınız personel 'e indirilmiştir, fakat bir daha upgrade olması durumunda hesap açık durdukça downgrade işlemi tekrar gerçekleşmeyecektir

bu işlemler için hiç bir ücret alınmıyor
sorunuz varsa buradan yada pm den alabilirim
yakında yurtdışı ödemelerim artacağı için paypal bozacağım ytl bekliyorum bi yerden
isteyen pm ile irtibata geçebilr

preminium hesabım var donate artı buy butonu olusturdugum halde hata sayfasına atıyor sureklı benı neden olabilir ?

sanalcafe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu bilemiyorum
onların faq 'ına yazarsan iyi olur diye düşünüyorum

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iyinet' Alıntı:
Bildigim kadari ile geri donus opsiyonu yok :( , yinede paypal a sorabilirsiniz.
Geri dönüs opsiyonu her zaman var. PayPal in kendi Yardim bölümünde yaziyor. PayPal Hotline i arayip söylemeniz yeterli. Ama dedigim gibi bunlar ülkeden ülkeye degisiyor.
Dedigim gibi hesabim Premium ve tek kurus kesinti olmuyor. Size bir ss gösterecegim. Burada zaten görülüyor. Gebühr yazan yerde kesinti olmasi gerekirdi.

http://img9.imagevenue.com/img.php?loc=loc44&image=33985_paypal.jpg

Yine Bankama parayi havale ederkende kesinti olmuyor

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypal hesabınızı premiumdan personal'e düşürmek mümkün. konuyla ilgili paypal şöyle bir cevap vermiş. nasıl olduğuna gelince:
- ilk olarak https://www.paypal.com/wf/f=default adresine girin.
- soldaki menüden "My account profile" i, daha sonra oluşacak sağdaki menüden de "Downgrade account.." u seçiniz.

not: buraya kadar gelebildim hesabım personal olduğu için. gerisini devam ettirirseniz, mesajı düzenleyip sabitleyeceğim.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Keşke daha önce araştırsaymışım. Verdiğim 1000$'dan fazla paraya acıdım şimdi :rolleyes:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.