Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Paypal ile nasıl yaparım?

CTRL14

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
35
kullanıcılar satın al tuşuna basınca paypal sayfası açılacak ordan kaç TL lik nakit alacakları yazacak 1TL=(10 nakit) paypal parayı alacak 1tl yi kullanıcıyada sitede kullanılan 10 nakiti verecek paypal parayı almasını yaparım ancak site nasıl 10 nakit verecek direk alınca ?

TicaretYapar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
31
jotforum ile yapabilirsin googleye konunu arat jotforum ile paypal bağıl kodu diye araştır bulurusn

CTRL14

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
35
tamam ancak ödemeyi yaptığı anda sitede 10 kredi eklenecek bunu nasıl yaparım formu oluşturdum ?

TicaretYapar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
31
tamam ancak ödemeyi yaptığı anda sitede 10 kredi eklenecek bunu nasıl yaparım formu oluşturdum ?

zaten formu oluşturduğunuz an kaynak kodunu alıp siteye ekleyin 10kredi verecek adam tıklar vve direk adamın pp hesabına gider 10 tl öder

CTRL14

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
35
10krediyi nasıl vericekki veritabanından hangi sütun da olacağını falan seçmedm nerden anlıyıcak ?

CTRL14

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
35
benim kodladığım sitede kredi var veritabanında her üye olan kullanıcıya 10 kredi veriliyo 10 kredi bitti mesela kredi al sayfasından paypal hesabını giriyo miktarı seçiyo bana paypaldan para geliyo kullanıcıyada benim sitemdeki kredi sisteminden 10 kredi ekleniyo veritabanındaki bilgisine göre