Lütfen yardım
Arkadaşlar kredi kartı haricinde banka kartı yada sanal karta alım yapılabiliyormu? Net bir cevap hiç kimseden gelmemiş.
Ben kredi kartı sahibi değilim onun için ya ATM kartı yada sanal karta paramı çekmem gerekiyor. Fakat bugün sisteme ikisinide kaydetmeye çalışmama rağmen ikisindede ingilizce banka tarafından işlemin red edildiğine dair mesaj geldi. Oysaki ben zamanında paypal'da verification işlemimi ATM kartım yada sanal kartım (hangisi olduğunu şimdi hatırlamıyorum) bunlardan biriyle yapmıştım. Uzun zamandan sonrada daha yenilerde 1-2 haftadan beri paypal hesabıma giriyorum bu kartta silinmiş...
Ha birde az daha yazmayı unutuyordum. Banka hesabımdada , sanal kart hesabımdada hiç para yok ! Acaba paypal ilk önce kesinti yapmaya çalıştığı , ama hesaplarda para olmadığı için kesintiyi yapamadığı içinmi 2 kartıda reddetti ?
Son olarak Banka kartımda , sanal kartta Garanti bankasının ve Banka kartı "Visa Electron" , Sanal kart ise Master.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum... Dediğim gibi kredi kartı harici ödeme alan arkadaşlar varmı? Yada şöyle sorayım; Garanti bankasıda şart değil hangi banka olursa olsun banka kartını yada sanal kartını kabul edip ödemeyi buna alabilen biri varmı?
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim,
Saygılar.