İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal US Bank

Provider

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar ben Budapestede yasiyorum merak ettiğim soru paypaldan bankaya transfer yaptigimizda gerekli olan banki karti Amerikadan mi temin edilmeli yoksa Amerikan bankasi olmasi yeterli mi tskkrler..

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben sana cok yakin yerde yasiyorum Viyana da. Paypal dan banka devamli para transferinde bulunurum. Ne bir ücret ödüyorum ne de bir karta ihtiyacim var. Sadece senin bankaya parayi transfer yapabilmen icin banka hesabin gerekli.

K

KötüAdam

Misafir
Amerikada banka hesabı açabilmeniz ve kart alabilmeniz için yardımcı olabilirim. 1 hafta da elinizde olur kartınız.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Macaristan'a çekebilirsin parayı. 25,000 HUF altı withdraw için 250 HUF ücret kesildiği yazıyor sitede.

Provider

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
burda Citibank Raiffesassan OTB Bank var ..Citibank la işlemi gerçekleştirebilir miyim Merlin

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
burda Citibank Raiffesassan OTB Bank var ..Citibank la işlemi gerçekleştirebilir miyim Merlin

Macaristan EU dahilinde oldugu icin parayi cekebilirsin. Ama Macaristan EU ülkesi olmasina karsin halen daha Euro kullanamiyor buyüzden belki bir pürüz cikabilir ama sanmiyorum. PayPal a bir mail atman bu isi cözer. Büyük ihtimalle Macar Bankalarina parayi alirsin. Cünkü EU bankalarina para transferi oluyor ve ücretsiz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.