Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben Budapestede yasiyorum merak ettiğim soru paypaldan bankaya transfer yaptigimizda gerekli olan banki karti Amerikadan mi temin edilmeli yoksa Amerikan bankasi olmasi yeterli mi tskkrler..
Ben sana cok yakin yerde yasiyorum Viyana da. Paypal dan banka devamli para transferinde bulunurum. Ne bir ücret ödüyorum ne de bir karta ihtiyacim var. Sadece senin bankaya parayi transfer yapabilmen icin banka hesabin gerekli.
Macaristan EU dahilinde oldugu icin parayi cekebilirsin. Ama Macaristan EU ülkesi olmasina karsin halen daha Euro kullanamiyor buyüzden belki bir pürüz cikabilir ama sanmiyorum. PayPal a bir mail atman bu isi cözer. Büyük ihtimalle Macar Bankalarina parayi alirsin. Cünkü EU bankalarina para transferi oluyor ve ücretsiz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.