Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana gelen kartı default kapalı yollamışlardı bir hafta uğraştım olmayınca müşteri hizmetlerinden öğrenmiştim. Şimdi kullancağım zaman internet şubesinden açıyorum.
İnt. Şubesinden >Kartlarım Uygun katagoriyi seç, Ordan Kart bilgileri/Görüntüle-Değişiklik yazıyor ona tıkla ordan internetden alışverişi açık konumuna getir.
paypala tanıtırkende içinde 5 ytl olmasına dikkat et.
İnt. Şubesinden >Kartlarım Uygun katagoriyi seç, Ordan Kart bilgileri/Görüntüle-Değişiklik yazıyor ona tıkla ordan internetden alışverişi açık konumuna getir.
paypala tanıtırkende içinde 5 ytl olmasına dikkat et.
evet hocam 5,00 BONUS diyor ama o olur mu para yerine geçermi?
birde bu parayı kartla birlikte bonus olarak veriyorlar ama paypal kartı tanımıyor.acaba bu kartı paypalda kullanan varmı varsa açtırmam gerekiyor zaten ama açıkta gözüküyor işin ilginci..
Arkadaşım kullanıyor ondan sormuştum zaten açtırmana gerek yokmuş açık geliyormuş . Yüklü bonus sadece Garanti Bankası Bonus ortaklarında bonus kullancağım dediğin zaman geçiyormuş. Yani içine para eklemen gerekiyormuş.
önceden buraya alışveriş için garantinin hangi kartı kullanıyor demiştim bonus kontur sanal kart yerine geçiyor demişlerdi.zaten bu sanal karta normal kredi kartı hesabını kullanıyor.ben kendim şahsen istemiyorum ben bankamatikten parayı yükleyip öyle internetten alışveriş yapmayı istiyorum.türkiyede her bankanın kartı problemli yaw.dön başa tekrar.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.