İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal >> YTL (Banka EFT) %10 Komisyon

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paypal bozdurmak isteyen çok sayıda arkadaş oluyor ve onlara standart bir bozdurma imkanı sunmak istiyorum.

(Lütfen önce KURALLAR'ı okuyunuz.)

KURALLAR:
1. Burada belirtilen biçime uymayan mesajları silmek zorundayım.
(Çünkü, bu konuyu paylaşım yapmak veya fikir alışverişinde bulunmak için açmadım, her konuda mesaj yazıldığında konu çok dağılıyor ve amacından uzaklaşıyor.)

2. Değişim yapmak için konuyu aşağıdaki biçimde bir mesajla yanıtlamalısınız ve ardından özel mesaj atmalısınız:

MESAJ İÇERİĞİ:
--Bozdurulacak Paypal Tutarı: (USD, EURO)

ÖZEL MESAJ İÇERİĞİ:
--BANKA BİLGİSİ (banka adı, hesap sahibi, şube adı, kodu)
--Kazanç kaynağı (sedo,ebay satış,site satış, reklam , vs..)
--Kimlik ve Telefon vs. gibi bilgiler)

3. Komisyon oranları:
0 - 100 USD & EURO ::::::: DEĞİŞİM YAPMIYORUM ::::::
100 - 250 USD & EURO ...... %12 .......
250 - 2500 USD & EURO ...... %10 .......
2500 - 5000 USD & EURO ...... %8 .......
5000 - 100000 USD & EURO ...özel mesaj atınız...

(örnek: 284 EURO gönderdiğinizde 280-28 = 252 euro karşılığı YTL yi banka hesabınıza göndereceğim)

4. Mesaj yoğunluğu nedeniyle özel mesajlarınızı 24 saat içerisinde cevaplandırabileceğim. Ayrıca, YTL karşılığı banka hesabınıza EFT ile 2 iş günü içerisinde gönderebileceğim.

***daha önce forumda çok sayıda kişiye transfer yaptım ve yine de güvenmiyor olabilirsiniz ama bu konuda lütfen sadece ÖZEL MESAJ ATINIZ. KONUYA CEVAP OLARAK MESAJ ATMAYINIZ !!!! ' !!!!

***Lütfen kurallara ilişkin bir değişiklik yapıp yapamayacağıma ilişkin bir mesaj yazmayın veya özel mesaj atmayın..

Saygılar..

E

eTre

Misafir
123$ paypalınıza gönderilip bilgiler öm ile size bildirilmiştir...İyi Çalışmalar...

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eTre' Alıntı:
123$ paypalınıza gönderilip bilgiler öm ile size bildirilmiştir...İyi Çalışmalar...

mesajınız alınmış ve cevaplandırılmıştır.

2 iş günü çerisinde paranız hesabınızda olacaktır.

teşekkürler..

E

eTre

Misafir
tşkler herşey için bugün paramın karşılığı banka havalesiyle elime ulaşmıştır söz verdiğiniz gibi İyi Çalışmalar...

MavrahaneCom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eheh. imzaya koyman iyi olmus. Bizim para da sınırları tutunca uğrarız sana bi ara :)

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım artık bozmuyor.. en son msn de oyle yazıyordu ama yine de kendısıne bır sor

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben aylardır tek postunu görmedim forumda...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.