- Reaction score
- 0
Paypal bozdurmak isteyen çok sayıda arkadaş oluyor ve onlara standart bir bozdurma imkanı sunmak istiyorum.
(Lütfen önce KURALLAR'ı okuyunuz.)
KURALLAR:
1. Burada belirtilen biçime uymayan mesajları silmek zorundayım.
(Çünkü, bu konuyu paylaşım yapmak veya fikir alışverişinde bulunmak için açmadım, her konuda mesaj yazıldığında konu çok dağılıyor ve amacından uzaklaşıyor.)
2. Değişim yapmak için konuyu aşağıdaki biçimde bir mesajla yanıtlamalısınız ve ardından özel mesaj atmalısınız:
MESAJ İÇERİĞİ:
--Bozdurulacak Paypal Tutarı: (USD, EURO)
ÖZEL MESAJ İÇERİĞİ:
--BANKA BİLGİSİ (banka adı, hesap sahibi, şube adı, kodu)
--Kazanç kaynağı (sedo,ebay satış,site satış, reklam , vs..)
--Kimlik ve Telefon vs. gibi bilgiler)
3. Komisyon oranları:
0 - 100 USD & EURO ::::::: DEĞİŞİM YAPMIYORUM ::::::
100 - 250 USD & EURO ...... %12 .......
250 - 2500 USD & EURO ...... %10 .......
2500 - 5000 USD & EURO ...... %8 .......
5000 - 100000 USD & EURO ...özel mesaj atınız...
(örnek: 284 EURO gönderdiğinizde 280-28 = 252 euro karşılığı YTL yi banka hesabınıza göndereceğim)
4. Mesaj yoğunluğu nedeniyle özel mesajlarınızı 24 saat içerisinde cevaplandırabileceğim. Ayrıca, YTL karşılığı banka hesabınıza EFT ile 2 iş günü içerisinde gönderebileceğim.
***daha önce forumda çok sayıda kişiye transfer yaptım ve yine de güvenmiyor olabilirsiniz ama bu konuda lütfen sadece ÖZEL MESAJ ATINIZ. KONUYA CEVAP OLARAK MESAJ ATMAYINIZ !!!! ' !!!!
***Lütfen kurallara ilişkin bir değişiklik yapıp yapamayacağıma ilişkin bir mesaj yazmayın veya özel mesaj atmayın..
Saygılar..
(Lütfen önce KURALLAR'ı okuyunuz.)
KURALLAR:
1. Burada belirtilen biçime uymayan mesajları silmek zorundayım.
(Çünkü, bu konuyu paylaşım yapmak veya fikir alışverişinde bulunmak için açmadım, her konuda mesaj yazıldığında konu çok dağılıyor ve amacından uzaklaşıyor.)
2. Değişim yapmak için konuyu aşağıdaki biçimde bir mesajla yanıtlamalısınız ve ardından özel mesaj atmalısınız:
MESAJ İÇERİĞİ:
--Bozdurulacak Paypal Tutarı: (USD, EURO)
ÖZEL MESAJ İÇERİĞİ:
--BANKA BİLGİSİ (banka adı, hesap sahibi, şube adı, kodu)
--Kazanç kaynağı (sedo,ebay satış,site satış, reklam , vs..)
--Kimlik ve Telefon vs. gibi bilgiler)
3. Komisyon oranları:
0 - 100 USD & EURO ::::::: DEĞİŞİM YAPMIYORUM ::::::
100 - 250 USD & EURO ...... %12 .......
250 - 2500 USD & EURO ...... %10 .......
2500 - 5000 USD & EURO ...... %8 .......
5000 - 100000 USD & EURO ...özel mesaj atınız...
(örnek: 284 EURO gönderdiğinizde 280-28 = 252 euro karşılığı YTL yi banka hesabınıza göndereceğim)
4. Mesaj yoğunluğu nedeniyle özel mesajlarınızı 24 saat içerisinde cevaplandırabileceğim. Ayrıca, YTL karşılığı banka hesabınıza EFT ile 2 iş günü içerisinde gönderebileceğim.
***daha önce forumda çok sayıda kişiye transfer yaptım ve yine de güvenmiyor olabilirsiniz ama bu konuda lütfen sadece ÖZEL MESAJ ATINIZ. KONUYA CEVAP OLARAK MESAJ ATMAYINIZ !!!! ' !!!!
***Lütfen kurallara ilişkin bir değişiklik yapıp yapamayacağıma ilişkin bir mesaj yazmayın veya özel mesaj atmayın..
Saygılar..