- Açılan Konu
- 58
MoD cum hepsi bitirmiş işte durdurmuş bozmayı :S kolay sanıyosunuz siz bu işleri.
hoca getir 9000 usd i şakkır şakkır havaleni yapayım
MoD cum hepsi bitirmiş işte durdurmuş bozmayı :S kolay sanıyosunuz siz bu işleri.
Hey masallah... 2000 dolara ustu 20%...
Ben $9000 7% ile bozarim. Kaynagini gostermek ve account verified oldugu surece....
Soyle bir senaryo yazayim. Paypalda $9000 var. Istanbuldayim. Kis aylarinda Istanbul NY arasi ucusun fiyati $600-$800 arasina duser. Vizeydi, pasaporttu $300 masraf yaptik diyelim. Toplam masraf oldu $1100. NY de iki gun kaldigini gunluk $150 harcadigini dusun. Masraf oldu $1400.
O iki gun icinde herhangi bir bankaya git. Ben her hafta $9000'i Turkiyeye gonderecegimde, sana hemen yildizli, mildizli, gold, silver artik neyse hesap acarlar. Amerikan bankalari gak guk eder ama $9000'i duyunca, benjamin askina agzinizin icine girer. Senden alacagi swift masraflari cabasi.
$1400 ede parayi cevirmis olur. Ustune NY gezisi cabasi. Hadi bu vize isleri, yolculuk uzun surdu. Arkadasin 4 is gununu aldi. Calistigi ger gun $80 kazaniyor diye kabul etsek, $320 potansiyel parasini kazanamamis olacak. Swift masraflarini saymadim, zira bu 9000'in yaninda hicbirsey degil.
Niye 20% ile parasini bozdurup sana $1800 versin?
NY ta kaldı paypal bozduran adam bu bütçeyle600$ verin de dönsün vatana
![]()
Ucak ucreti gidis-donus... Adam huzurla memlekete geri donebilir.![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.