arkaadaşlar paypalla para aktarımı yapıcam fakat kayıt olurken şurasını merak ediyorum forumdada okudum şu kısmına açıklık getirebilirmisiniz
burda YES ve NO seceneğinde premiumdan bahsediyo zaten ben en baş sayfada personel olarak seçmiştim ikinci sayfada ki bu soruya
yes dediğim taktirde para kesintisinden bahsetmişler.?
YES LE İLGİLİ 2 SORUM VAR
YES SECERSEM EĞER BEN ÖDEME YAPICAM Bİ PAYPAL HESABINA O ÖDEMEYİ YAPARKEN ÜCRETMİ KESİLİYOR ?
ve
YES seçersem benim paypal hesabıma başka paypaldan para gönderilirse ücretmi kesiliyor?
NO olarak seçersem ne oluyor? para gönderme ve para almada herhangi bir kesinti olmuyormu ?
bonus kartım var kredi kartı bu olurmu ?
bide kredi kartı eklemek için ilk önce premium olup parayı yatırdıktan sonra personelemi geçmek lazım ?
personeldeyken kredi kartıyla para gönderebiliyozmu ?
Bu ekranda isim adres bilgilerini doldurup tercihen bedava olmayan e-posta adresimizi ve Paypal için belirlediğimiz şifreyi yazıyoruz. Daha sonra şifre kaybı gibi durumlarda gerekli olan iki gizli soruyu seçip cevaplarını yazıyoruz. Hesabımızın Premium olup olmamasını istemediğimize karar vereceğimiz soruya Yes ve No olarak cevap veriyoruz. Eğer bu seçime Yes cevabı verirseniz para yollamak halen bedavayken para alma durumunda belirli oranlarda kesinti yapılacağını söylememiz gerekiyor. Bunlarla ilgili detaylı bilgileri Lea More bağlantısına tıklayarak öğrenebilirsiniz.
burda YES ve NO seceneğinde premiumdan bahsediyo zaten ben en baş sayfada personel olarak seçmiştim ikinci sayfada ki bu soruya
yes dediğim taktirde para kesintisinden bahsetmişler.?
YES LE İLGİLİ 2 SORUM VAR
YES SECERSEM EĞER BEN ÖDEME YAPICAM Bİ PAYPAL HESABINA O ÖDEMEYİ YAPARKEN ÜCRETMİ KESİLİYOR ?
ve
YES seçersem benim paypal hesabıma başka paypaldan para gönderilirse ücretmi kesiliyor?
NO olarak seçersem ne oluyor? para gönderme ve para almada herhangi bir kesinti olmuyormu ?
bonus kartım var kredi kartı bu olurmu ?
bide kredi kartı eklemek için ilk önce premium olup parayı yatırdıktan sonra personelemi geçmek lazım ?
personeldeyken kredi kartıyla para gönderebiliyozmu ?