İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypalturkiye.com

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site de bazı adres ve telefonlar var. Onlardan bilgi alırsan daha iyi olur. Ayrıca kendileriyle de görüşmeni tavsiye ederim. Gayet iyi ve yardımsever arkadaşlar.

M

messmedia

Misafir
fatihgoz' Alıntı:
Arkadaş gayet güvenilir benim 170 dolarımı 20 dk. içinde Türkiye deki hesabıma aktardı msn de yazışarak parayı 20 dk. hesabıma aktardı İsmail arkadaşım sağolsun sana msn adresini vereyim arkadaşın görüş ve paranı hemen hesabına al benim gönderdiğimi söyle hadi kolay gelsin. Ha Benim adım Yahya msn adresim:

ne kadar hoş sadece 8 mesaj yazmışsın, güvenmeyin bu heriflere ne oldukları belli değil, bak sen hele, ismini söyleyecekmiş yardımcı olacakmış, vay anasını.

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
destek adreside "haltasii" ne yani size güven veriyor mu bu tip adresler :)

F

fatihgoz

Misafir
messmedia' Alıntı:
ne kadar hoş sadece 8 mesaj yazmışsın, güvenmeyin bu heriflere ne oldukları belli değil, bak sen hele, ismini söyleyecekmiş yardımcı olacakmış, vay anasını.
Ya ben gerçekleri söylüyorum bu yazdığınız yazılar çok rencide edici. Ben paypalturkiye de çalışan birisi değilim yani siz paypalturkiye ile paypal bozdurduğunuz da benim hiç bir kazancım olmayacak. Ben paypal deki paramı ilk defa birisine bozdurdum bu da paypalturkiye oldu ve paramı msn de yazışarak 20 dk. da türkiye deki banka hesabıma geçirdim. Sizin bu güvensizliğiniz tamamen size kalmış bişey. Bazı gerçekler acıdır.:)

C

cappytoi

Misafir
sepya' Alıntı:
Site de bazı adres ve telefonlar var. Onlardan bilgi alırsan daha iyi olur. Ayrıca kendileriyle de görüşmeni tavsiye ederim. Gayet iyi ve yardımsever arkadaşlar.
@sepya; para bozdurdun mu hiç? bana fazladan yardımcı olmalarına gerek yok parayı bozup yatırsınlar yeter. bilgilendirelim herkesi hem...

hostingyardim.com

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Eğer msnde konustuysanız kayıtları gondersene veya printscreen falan alıp ;)

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Milletin hakkını bu kadar çabuk yiyerek ön yargılı olmayın arkadaşlar. Benim de Paypalturkiye ile hiç bir bağlantım yok ama gayet memnunum. Biz destek vermezsek bu tip girişimler gelişmez ve daha çoook orda burda paypal bozduracak yer ararız.

Kendi görüşümü tekrarlıyorum. Seri işlem, uygun komisyon ve yardım sever insanlar. Çok da merak eden siteden bağlantı kurar.

Saygılar.

ondermy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar,
paypalturkiye.com dan paypal aldim sorun çıkmadı :)
bilgilerinize..

C

cappytoi

Misafir
paypalturkiye.com 'daki arkadaşın bana msnde yazdıkları, izniyle kopyaladım:

ismail:
henuz yeni oldugumuz icin
ismail:
guven konusunda biraz aktif olmaya calisiyorum
ismail:
sitemizi inceledi iseniz
ismail:
orda www.dijitalmakina.com
ismail:
ve etradecenter.us
ismail:
sitelerinide goreceksiniz
ismail:
bu iki siteyide biz isletiyoruz
ismail:
onlara ait referanslar
ismail:
paypalturkiye.com icinde gecerlidir
ismail:
iki sitemizdede referanslarimiz mevcut
ismail:
ayrica netfotograf.com veya fotokritik.com isimli sitelerdede
ismail:
hakkimizda olumlu yazilari bulabilirsiniz
ismail:
zaten googleda arastirma yaptiginizda hic olumsuz bir durum olmadigini da goreceksiniz
ismail:
yani guven konusunda bir sorun yasamaz arkadaslariniz
ismail:
en son iyi netten astraler ile islem yaptik
ismail:
yarin havale hesabina gectiginde
ismail:
yazacaktir
ismail:
kendisi ilede irtibata gecebilrisiniz gerekirse

para bozduranlar buraya yazarlarsa diğer bozduracak arkadaşlara da yardımcı olur. kolay gelsin herkese...

nuysaler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba
paypalturkiye.com u denedim aynı gün hesabıma paramı aktardırlar.sorun çıkmadı.

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bozdurduğum para sorunsuz hesabıma geçti, teşekkürler ppturkiye.

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben az önce 100$ bozdurdum. 25$ bi yaptık sonra 75$ yaptık. hemen hesabıma geçti. bundan sonra problem çıkmaz inşallah.

500$ daha bozdurcam bir kaç gün içinde.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypal bu sitenin varlığını öğrendiği an bu site kapatılacaktır. İlk reklamını yaptığında da söylemiştim. bu işi yapabilirsin ama bu şekilde yapma.

rs635

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben de denedim ve sorunsuz paramı aldım , komisyon oranları da oldukça düşük.

M

messmedia

Misafir
pembekediye bozdurmayı tercih ederim,

bu sitede bozdurupta sonradan ah ben ne yaptım demezsiniz umarım.

I

indigo24

Misafir
Dün 150$ dolar bozdurdum ve paramı bugün sorunsuz bir şekilde aldım...Güvenilir ve hızlı arkadaşlar...Daha önceleri bu forumdaki arkadaşlara %15 komisyonla bozduruyordum ve çoğu zaman günlerce beklemek zorunda kalıyordum...Payaltürkiye gerçekten çok iyi...

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
messmedia' Alıntı:

konusmalarına dikkat et biraz. orda arkadaş yardımcı olmuş burda yeni veya eski ayrımı yok evde olmamalı...:mad:

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkes için güven meselesi önemli ama bunu denemeden önyargılı davranmanın bir anlamı yok paypalturkiye.com ile yüklü miktarda 2 işlem gerceklestirdik transfer sonrası anında ücreti aldım.Denemeden önyargılı davranmayın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5