C
cappytoi
Misafir
güvenilir mi arkadaşlar? kullanan var mı?
gayet güvenilir benim 170 dolarımı 20 dk. içinde Türkiye deki hesabıma aktardı msn de yazışarak parayı 20 dk. hesabıma aktardı İsmail sağolsun sana msn adresini vereyim ın görüş ve paranı hemen hesabına al benim gönderdiğimi söyle hadi kolay gelsin. Ha Benim adım Yahya msn adresim: {foruma email adresi yazmak forum kurallarina aykiridir}cappytoi' Alıntı:güvenilir mi ? kullanan var mı?
fatihgoz' Alıntı:Arkadaş gayet güvenilir benim 170 dolarımı 20 dk. içinde Türkiye deki hesabıma aktardı msn de yazışarak parayı 20 dk. hesabıma aktardı İsmail arkadaşım sağolsun sana msn adresini vereyim arkadaşın görüş ve paranı hemen hesabına al benim gönderdiğimi söyle hadi kolay gelsin. Ha Benim adım Yahya msn adresim:
Ya ben gerçekleri söylüyorum bu yazdığınız yazılar çok rencide edici. Ben paypalturkiye de çalışan birisi değilim yani siz paypalturkiye ile paypal bozdurduğunuz da benim hiç bir kazancım olmayacak. Ben paypal deki paramı ilk defa birisine bozdurdum bu da paypalturkiye oldu ve paramı msn de yazışarak 20 dk. da türkiye deki banka hesabıma geçirdim. Sizin bu güvensizliğiniz tamamen size kalmış bişey. Bazı gerçekler acıdır.messmedia' Alıntı:ne kadar hoş sadece 8 mesaj yazmışsın, güvenmeyin bu heriflere ne oldukları belli değil, bak sen hele, ismini söyleyecekmiş yardımcı olacakmış, vay anasını.
@sepya; para bozdurdun mu hiç? bana fazladan yardımcı olmalarına gerek yok parayı bozup yatırsınlar yeter. bilgilendirelim herkesi hem...sepya' Alıntı:Site de bazı adres ve telefonlar var. Onlardan bilgi alırsan daha iyi olur. Ayrıca kendileriyle de görüşmeni tavsiye ederim. Gayet iyi ve yardımsever arkadaşlar.
ismail:
henuz yeni oldugumuz icin
ismail:
guven konusunda biraz aktif olmaya calisiyorum
ismail:
sitemizi inceledi iseniz
ismail:
orda www.dijitalmakina.com
ismail:
ve etradecenter.us
ismail:
sitelerinide goreceksiniz
ismail:
bu iki siteyide biz isletiyoruz
ismail:
onlara ait referanslar
ismail:
paypalturkiye.com icinde gecerlidir
ismail:
iki sitemizdede referanslarimiz mevcut
ismail:
ayrica netfotograf.com veya fotokritik.com isimli sitelerdede
ismail:
hakkimizda olumlu yazilari bulabilirsiniz
ismail:
zaten googleda arastirma yaptiginizda hic olumsuz bir durum olmadigini da goreceksiniz
ismail:
yani guven konusunda bir sorun yasamaz arkadaslariniz
ismail:
en son iyi netten astraler ile islem yaptik
ismail:
yarin havale hesabina gectiginde
ismail:
yazacaktir
ismail:
kendisi ilede irtibata gecebilrisiniz gerekirse
messmedia' Alıntı:ne kadar hoş sadece 8 mesaj yazmışsın, güvenmeyin bu heriflere ne oldukları belli değil, bak sen hele, ismini söyleyecekmiş yardımcı olacakmış, vay anasını.