İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pazar Günü Çağlayanda...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Demokrasiden korkmadıkları için demokratik haklarını kullanarak yürüyecekler izin alarak. Senin korkun galeyanın ne, gereksiz yorum yapılmamasını 2 kere söyledim, kaç kere daha istemem gerekiyor? Meclisteki milletvekilleriyle bilmemneyle ne alakası var, insanlar kendi düşünceleri için yürüyecekler.

Meclisin aldığı her kararla aynı fikirde olmak gibi bir zorunluluk yok, isteyen istediği ortamda karşı görüşünü belirtsin, kim korkuyor belirsiz.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlar Son Çağrı.
Yarın bayrağınızı, " ananızı " , çocuğunuzu, ailenizi, arkadaşlarınızı alıp Çağlayan meydanına gelin.
Bu önemli ve " hassas " günde gereken oluşumu sağlayalım
saat 14.00 de başlıyor miting. Perpa ticaret merkezi kapısından, çağlayan meydanına yürünecek..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
meclisten kacip anca meydanlara gidin..
siz once milletvekillerinize kacmadan meclise gidebilmeyi ogutleyin veya ogretin.
yazik bukadar mi korkuyorsunuz demokrasiden
Begenmedikleri hükümeti "Halkın" seçmiş olduğunun farkında değiller. Türkiyenin ezici bütünlüğü bu hükümeti desteklemektedir. Kışkırtmalara devam ederlerse halk bunlara kötü bir cevap verecek.. Korkmaya başlıyorum artık.. Insallah kotu seyler olmaz.. Uzuluyorum bu tabloyu gördükce, tartismakta istemiyorum ama böylemi takılır "bi gözlük" yaa..

G

Gizem

Misafir
Begenmedikleri hükümeti "Halkın" seçmiş olduğunun farkında değiller. Türkiyenin ezici bütünlüğü bu hükümeti desteklemektedir. Kışkırtmalara devam ederlerse halk bunlara kötü bir cevap verecek.. Korkmaya başlıyorum artık.. Insallah kotu seyler olmaz.. Uzuluyorum bu tabloyu gördükce, tartismakta istemiyorum ama böylemi takılır "bi gözlük" yaa..

Sence gözlüğü takanlar kimler?

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Uzatmanın anlamı yok. Söz Anayasa Mahkemesinindir. Yarın ki ekonomi canımı sıkıyor. sosyal demokratlık ilkesini çiğneyen bir sol parti ne kadar iyi bir muhalefet, iktidar olduğunu ele alırsak ne kadar iyi bir iktidar olur. Muhtırayı isteyen bir parti! Hangi şekilde demokrasi yapar ? Demokrasi yara almıştır , Cumhuriyet Yara almıştır , Genelkurmay Başkanlığı Yara Almıştır , Parlamento Yara almıştır.

Cumhur .. Meclisini seçiyor. Seçtiği vekiller meclise gidip kendini savunamıyor. Mikrofon uzatınca krizler demokrasi ve uzlaşmayla çözülür diyor. CHP'yi yenilenmeye davet ediyorum.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Begenmedikleri hükümeti "Halkın" seçmiş olduğunun farkında değiller.

Şunu unutmayın, son seçimlerde her dört seçmenden biri oy kullanmadı. (Benim için seçilen partinin adının ne olduğu önemli değil, seçim sırasındaki vizyonu (vaatleri), seçilirse yerine getirdikleri ve ülkemizi kaç adım ileri götürebildikleri önemlidir.)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Halk artık sizin seçtiklerinizden bıkmış durumda.. Gözlük takmışsınız, birileri tarafından sürekli kandırılıyor ve kışkırtılıyorsunuz.. Bu millet ömründe görmediği değişikliği, ömründe görmediği istikrarı görmüştür ve bu hükümeti HALK seçmiştir, halk bu yönetimi istiyor! Inan sana bunu anlatmak o kadar zorki.. Bu halkı sokağa dökerseniz hiç iyi şeyler olmayacak inan bana..

Bence korkacağınız hiç ama hiçbirşey yok..

G

Gizem

Misafir
Şuan oturduğum mahalleye kış boyunca kömür yağdı. Sizce kimlerden geliyor o kömürler ?
Ama kimlere geldiğini söyleyebilirim.

''Türkiyenin ezici bütünlüğüne''

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Şunu unutmayın, son seçimlerde her dört seçmenden biri oy kullanmadı. (Benim için seçilen partinin adının ne olduğu önemli değil, seçim sırasındaki vizyonu (vaatleri), seçilirse yerine getirdikleri ve ülkemizi kaç adım ileri götürebildikleri önemlidir.)

Kim sizi tuttu bilader gidip verseydiniz oyunuzu? Oy vermezler, meclise gitmezler.. Bumu milleti savunmak. sacma sapan şeyler söyleme bana

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Şuan oturduğum mahalleye kış boyunca kömür yağdı. Sizce kimlerden geliyor o kömürler ?
Ama kimlere geldiğini söyleyebilirim.

''Türkiyenin ezici bütünlüğüne''

O kömürler buradada yıllardır ihtiyacı olan herkese geliyor.. Gelecekte.. Okumasına engel olup, bilinçlendiremediklerinize elbette bakmakda zorundasınız, zorundayız.. Bırakın artık bu safsataları bana sorduğum sorunun cevabını verin..

Bu hükümeti kim seçti? Cevap ver bana hadi..

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
sacma sapan şeyler söyleme bana

Bu saçma değil ki, rakamsal bir gerçek. Eğer kimya, endüstri mühendisliği, kalite kontrol gibi konulardan birinde veya istatistik okumuşsanız, çeşitli numune alma yöntemleri vardır. Bu dörtte bir oranı homojen bir ölçüm sağlamıyor.

Benim akpartinin iktidar olmuş olmasına da bir tepkim yok (eğer bunu merak ediyorsan ve hiçbir zamanda akp yazmamışımdır, birkaç konudaki (ahlaki ve vicdani olmayan) faaliyetlerde bulunanlar haricinde hiç kimseye de ön yargım yok, insanlara da hep ılımlı kelimeler kullanıyorum, emir kipi ne sanal ortamda ne de gerçek yaşamda kullanmam).

G

Gizem

Misafir
O kömürler buradada yıllardır ihtiyacı olan herkese geliyor.. Gelecekte.. Okumasına engel olup, bilinçlendiremediklerinize elbette bakmakda zorundasınız, zorundayız.. Bırakın artık bu safsataları bana sorduğum sorunun cevabını verin..

Bu hükümeti kim seçti? Cevap ver bana hadi..

Saygı çerçevesinde tartışın lütfen ...
Ne olursa olsun başkasının söylediklerine ''savsata'' demeyin.

Siz benim demek istediğimi anlasaydınız öyle bir cevap atmazdınız zaten.

'' BEN -KİŞİSEL- KAMERALAR KARŞISINDA AĞZINI KAPATARAK BAŞBAKANLA FISILDAŞAN CUMHURBAŞKANI İSTEMİYORUM.BENİM CUMHURBAŞKANIM ATATÜRK GİBİ OLMALI KÜRSÜYE ÇIKIP KONUŞMAYA BAŞLADIĞINDA DÜNYANIN DİĞER UCUNDAKİ DÜŞMAN YERİNDEN KALKIP SAKLANACAK YER ARAMALI...! ''

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bu saçma değil ki, rakamsal bir gerçek. Eğer kimya, endüstri mühendisliği, kalite kontrol gibi konulardan birinde veya istatistik okumuşsanız, çeşitli numune alma yöntemleri vardır. Bu dörtte bir oranı homojen bir ölçüm sağlamıyor.

Benim akpartinin iktidar olmuş olmasına da bir tepkim yok (eğer bunu merak ediyorsan ve hiçbir zamanda akp yazmamışımdır, birkaç konudaki faaliyetlerde bulunanlar haricinde hiç kimseye de ön yargım yok).
Madem homojen ölçüm sağlamıyor neyin iddiasını yapıyorsun niye bu örneği veriyorsun..

Itiraz edenlere soruyorum hala soruma cevap verin lütfen.. Kim seçti bu hükümeti?

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Saygı çerçevesinde tartışın lütfen ...
Ne olursa olsun başkasının söylediklerine ''savsata'' demeyin.

Siz benim demek istediğimi anlasaydınız öyle bir cevap atmazdınız zaten.

'' BEN -KİŞİSEL- KAMERALAR KARŞISINDA AĞZINI KAPATARAK BAŞBAKANLA FISILDAŞAN CUMHURBAŞKANI İSTEMİYORUM.BENİM CUMHURBAŞKANIM ATATÜRK GİBİ OLMALI KÜRSÜYE ÇIKIP KONUŞMAYA BAŞLADIĞINDA DÜNYANIN DİĞER UCUNDAKİ DÜŞMAN YERİNDEN KALKIP SAKLANACAK YER ARAMALI...! ''

Bana görüntüleri buldurup çıkartma şimdi, Genel Kurmay Başkanı bile kamera karşısında elini ağzına götürüp konuşmak zorunda kalmıştır.. Bunlar olağan şeyler buda ortaya atılabilecek bir sebep değil..

Ama şunuda söyleyeyim "BIZ KONUSUNCA DUNYA TIR TIR TITRIYOR HALA" Siz biz diye bisey yok ama ayrım yapıyor halkın seçtiğini kabullenemiyorsunuz.. Az sakin olsanız çok güzel şeylerin olacağını farketmiyor gereksiz gürültü yapıyorsunuz.. Bu millete zarar veriyorsunuz..

G

Gizem

Misafir
Bana görüntüleri buldurup çıkartma şimdi, Genel Kurmay Başkanı bile kamera karşısında elini ağzına götürüp konuşmak zorunda kalmıştır.. Bunlar olağan şeyler buda ortaya atılabilecek bir sebep değil..

Ama şunuda söyleyeyim "BIZ KONUSUNCA DUNYA TIR TIR TITRIYOR HALA" Siz biz diye bisey yok ama ayrım yapıyor halkın seçtiğini kabullenemiyorsunuz.. Az sakin olsanız çok güzel şeylerin olacağını farketmiyor gereksiz gürültü yapıyorsunuz.. Bu millete zarar veriyorsunuz..

Yaptığınız çok güzel şey TürkTelekom'u 4 yıllık kâr fiyatına 4 taksitle satmanız mı oldu acaba ? Özelleştirilen fabrikaların yeni sahipleri kaç bin kişiyi işten çıkardı farkında mısınız ? Peki 5 gündür demokrasi diye bağıran insanlara soruyorum Demokrasi Kendi kirli çamaşırlarını ortaya çıkardı diye oraya buraya el koymak mıdır ?

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Madem homojen ölçüm sağlamıyor neyin iddiasını yapıyorsun niye bu örneği veriyorsun..

Yıllardır hangi iktidar gelirse gelsin, hep küçük bir zümre ihya oluyor (diğer tabirle hak eden değil, adamı olan kazanıyor). Halk yine zor durumda, halk yine para veremediği için tedavi ettiremeyip çocuklarını kaybediyor, halk halen daha elektrik görmemiş, musluğu çevirmemiş, halk çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamanın ezikliği ve cahilliğinin etkisiyle kendisini asıyor, halk halen daha avrupanın ucuz işçisi olmayı tercih etmek zorunda kalıyor, halen daha fen işlerine mühendis yerine lise mezunu muhasebeci atanıyor, daha neler var, neler. Bunlara çözüm sağlayacak delikanlı liderlerimiz, delikanlı siyasetçilerimiz ve delikanlı işadamlarımız yok. Misafir umduğunu değil, bulduğunu yer diye bir sözümüz var ya, yıllardır bizim için yabancı birileri birşey sunuyor, biz de kabul ediyoruz.

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Yürüyen arkadaşlar güzel bir spor yapmışlardır, farklı bir işe yaramayacak gibi gözüküyor süren olaylar ve tavırlara bakılırsa ;)

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yaptığınız çok güzel şey TürkTelekom'u 4 yıllık kâr fiyatına 4 taksitle satmanız mı oldu acaba ? Özelleştirilen fabrikaların yeni sahipleri kaç bin kişiyi işten çıkardı farkında mısınız ? Peki 5 gündür demokrasi diye bağıran insanlara soruyorum Demokrasi Kendi kirli çamaşırlarını ortaya çıkardı diye oraya buraya el koymak mıdır ?

Anlamadıgınız bilmediğiniz konularda atıp tutmayın. TT Satılmadı 40 ( civarı bir rakam) yıllıgına %51'i kiralandı. o verilen rakamlar Kar değil ciro. ödenmemiş vergileri çıkaracaksın. maaşları ödiceksin vs... sonra %50sini devlete geri vereceksin kalanı senin karın olacak...
Ben hiç işte çıkartıldıgınada tanık olmadım hadi çıkarttılar diyelim. yerine bangladeşden mi işçi getirdiler..

G

Gizem

Misafir
Anlamadıgınız bilmediğiniz konularda atıp tutmayın. TT Satılmadı 40 ( civarı bir rakam) yıllıgına %51'i kiralandı. o verilen rakamlar Kar değil ciro. ödenmemiş vergileri çıkaracaksın. maaşları ödiceksin vs... sonra %50sini devlete geri vereceksin kalanı senin karın olacak...
Ben hiç işte çıkartıldıgınada tanık olmadım hadi çıkarttılar diyelim. yerine bangladeşden mi işçi getirdiler..

yerine işçi getirildiğini kimden duydun ?

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Eğer işçi getirmedilerse neyi eleştiriyorsun ki sen... Hiç mi kitap okumazsınız bilmezsiniz. Bu gibi kamu sektorlerinin gizli işsizliğin beşiği oldugunu. Yatarak, hiç bir iş yapmayarak maaş alan binlerce insanın oldugunu... Özelleşince haliyle temizlik olmuş garip olan kısmı nedir?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.