Eğer işçi getirmedilerse neyi eleştiriyorsun ki sen...
Bu cevap çok değişik olmuş.
İşçi çıkartılmasından bahsetmiş arkadaş, sende diyorsun ki işçi getirmedilerse neyi eleştiriyorsun ki :S
Eğer işçi getirmedilerse neyi eleştiriyorsun ki sen...
@Nefusa
ben her konuyu senin anlayabileceğin düzeye indirerek özetlemek zorundamıyım?
Bundan önceki 3 mesajıda tekrar oku istersen sonra yorumlarıla şenlendir bizi..
Özelleştirilen fabrikaların yeni sahipleri kaç bin kişiyi işten çıkardı farkında mısınız
yerine bangladeşden mi işçi getirdiler..
yerine işçi getirildiğini kimden duydun ?
Eğer işçi getirmedilerse neyi eleştiriyorsun ki sen... Hiç mi kitap okumazsınız bilmezsiniz. Bu gibi kamu sektorlerinin gizli işsizliğin beşiği oldugunu. Yatarak, hiç bir iş yapmayarak maaş alan binlerce insanın oldugunu... Özelleşince haliyle temizlik olmuş garip olan kısmı nedir?
Türk Telekom'un özelleştirilmesi tarafımca olumludur. Özel sektör her zaman daha disiplinli çalışmaktadır. Türk Telekom özelleşmesini istemeyenlerin sebebi mazereti biz yatıyoruz, Çalışmak istemiyoruz hava parası hoşumaza gidiyordur. Bir Devlet dairesine başvuru veya şikayet ile Özel sektöre başvuru ve şikayetin hızlılığı hepimiz tarafından bilinmektedir. Şayet bilinmiyor ise örnek vereyim.
Devlet dairesi dilekce degerlendirme : 10 gün İŞ GÜNÜ.
Özel sektör dilekce değerlendirme : 2 Gün.
Özel sektör her zaman iyidir. Kötü yanı çalışan kişilerin yatmaması ve aldıgı parayı %100 hak etmesidir. Önceki çalışanları oturarak veya yatarak söz deyimiyle memur. Sıfatından çıkmaları normal koşullarda yatarak degil alın teriyle para kazanmaları isabetli bir harekettir.
Yine aristo mantığı,
Yazına şunu eklersek herşey düzelir gibi.
REKABETİN OLDUĞU ÖZEL SEKTÖR
çok güzel bir festivali kaçırdılar :)
[/QUOTE]
festival yanlış bir kelime
[IMG]http://img292.imageshack.us/img292/8297/mitingze2.jpg
ya anlamiyorum ben bu durumu. bi gurup cikti yurudu diye hukumet istifa edecek, erken secimler yapilacak, cumhurba$kanligi secimi iptal mi olacak?Yürüyen arkadaşlar güzel bir spor yapmışlardır, farklı bir işe yaramayacak gibi gözüküyor süren olaylar ve tavırlara bakılırsa