İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Peugeot 106 satan var mı?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Tipo dış görünüş olarak nasıl karizmatik ki, çılgın sportif bir modifiye yapmadıkça bana kalırsa Renault 12 bile daha karizmatik, en azından kült bir havası var.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ff53cf010033e76b6d5555fe5346479b.jpg

~ Quicksilver

Vites Tipi: Düz Vites
Yılı: 2000
Kilometre: 155000
Silindir Hacmi: 1361 cm³
Yakıt Tipi: Benzin
Motor gücü: 75 BG (55 KW)
Renk: Gri-met

13.000 ytl istiyor arkadaşlar.
Ne diyosunuz?

Kilometre: 155000 bu cokmuş araba cok yol yapmış yaaa

chn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2002 GTİ RS 160 HP TÜRKİYE' DE SADECE 3 ADET BAŞKA YOK? ?

5869883_621697_yi2c546.jpg

26.750 YTL

Konya / Selçuklu
İlan Tarihi 12-01-2008
Marka Peugeot
Model 106 GTI
Km 60000
Yıl 2002
Motor Hacmi 1601 - 1800 cm3 arası
Motor Gücü / Beygir 101 - 200 arası
Renk Kırmızı
Vites Manuel
Kasa Tipi Hatchback 3 kapı
Yakıt Tipi Benzinli
4 x 4 Hayır
Durumu Satılık
Türü İkinci El
Kimden Sahibinden

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bi tane bile adam gibi araba yok yahu.
Bulsam bile bana çok uzak.
Şu gösterdiğim QuickSilver İstanbul'da.
İlk görüşte temiz gibi geldi ama ne durumdadır bilemiyorum.
Arabayı servise götürüp full bakım yapmış, 5500 ytl ödemiş. Kazasız..

M

Merthan

Misafir
Tipo dış görünüş olarak nasıl karizmatik ki, çılgın sportif bir modifiye yapmadıkça bana kalırsa Renault 12 bile daha karizmatik, en azından kült bir havası var.

Sana göre Renault 12 daha karizmatik olabilir. Fakat üstteki mesaj bana ait. Ve ben senin adına yazmıyorum.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sana göre Renault 12 daha karizmatik olabilir. Fakat üstteki mesaj bana ait. Ve ben senin adına yazmıyorum.

Ben de senin adına yazmıyorum, Zaten bana göre olduğunu söylemiştim ama üzerinden bir kere daha geçmişsin, sağolasın.

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Seat Leon öneren arkadaşlara ;

Sınıfında görsel açıdan oldukça hoş, hatta en hoş araba olsa da, satış sonrası / ikinci el piyasası / araç içi konfor gibi nedenlerden dolayı tercih edilmemesi gereken bir araba bence. Bugün bir Seat Leon alsanız, yarın satmak istediğinizde minimum zararınız 3.000 YTL olur.

Sanırım 105 HP Leon'lar. Çok kral bir hıza sahip değil. (Hız felakettir.) Marka açısından aracı satmak istediğinizde sorun yaşarsınız. Kolay müşteri bulamazsınız. Servisleri kısıtlı ve pahalıdır. İkinci el araç satış sitelerinin birisinde beğendiğim bir Leon için teklif istedim. Fiyat olarak 28.500 yazılmıştı. En son 27.000 olur diye cevap geldi. Aradan bir hafta geçti, aracın fiyatını 26.000'e düşürmüşler. Sonuç olarak piyasası olmayan bir araba.

Leon hakkında çok fazla araştırma yaptım. Çünkü ben de Leon almayı düşünüyordum. Ancak araştırmalarım sonucu, 2007 model bir Seat Leon'a vereceğim para ile, 2005 model bir Opel Astra almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim. Ve öyle yaptım.

Ayrıca Peugeot kağıt gibi değildir ama, çelik gibi de değildir.

Nefusa, senin sahip olduğun bütçeye sahip olsaydım, Tipo alırdım. Çok benzin yakar ama aldığına değer. Ayrıca bence Tipo sağlam bir araçtır. 2 yıldır Tipo kullanıyordum. 1 hafta önce sattım, Opel aldım. 106 ile yapacağın karizmanın daha iyisini yaparsın güzel bir Tipo alırsan. :)

hocam iyi güzel demişsinde, sen arabayı satmak için alıyorsan birşey diyemem zaten sana. Ben şekli/kullanımı yönünden seat leon demiştim. Ticaretini yapacaksa nefusa birşey diyemem.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Hayır hayır.
Alacam ve kullanıcam.
Ama 106 istiyorum.
Yoksa almam, sırf araba almış olmak içinde değil yani.
Araba var..

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pejonun yeri kahramanmaraş. kim ne derse desin. maraşta araba markaları olarak kullanım oranı çarşıya çıktığımda gördüğüm görüntüye göre %50 pejo. %20 Citroen %20 tofaş şahin (pavyon tipi) çogunluk, geri kalan %10luk kesimde lüx arabalardan oluşmakta.

Geçen gün k.maraş sanayisinde bir 106 gördüm sanayide egsoz denemesi yapıyorlardı, yemin olsun öyle bir egsoz taktırmıştıki çocuk soba borusu kadar var hemen hemen :) satıyormusun dedim "işine bak" dedi bana direk, atıştık biraz :)

Pejonun tüm modelleri için k.maraştaki galerileri araştırmanı öneririm nefusa. senin dediğin tarzda modifiyeli çok 106a var k.maraşta.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
pejonun yeri kahramanmaraş. kim ne derse desin. maraşta araba markaları olarak kullanım oranı çarşıya çıktığımda gördüğüm görüntüye göre %50 pejo. %20 Citroen %20 tofaş şahin (pavyon tipi) çogunluk, geri kalan %10luk kesimde lüx arabalardan oluşmakta.

Geçen gün k.maraş sanayisinde bir 106 gördüm sanayide egsoz denemesi yapıyorlardı, yemin olsun öyle bir egsoz taktırmıştıki çocuk soba borusu kadar var hemen hemen :) satıyormusun dedim "işine bak" dedi bana direk, atıştık biraz :)

Pejonun tüm modelleri için k.maraştaki galerileri araştırmanı öneririm nefusa. senin dediğin tarzda modifiyeli çok 106a var k.maraşta.

Kahramanmaraş neresi Tekirdağ-İstanbul neresi :D
Yer bilmem yurt bilmem, bi ton sor soruştur.
Tercihim İstanbul.

cumalee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet sanırım beni arıyorsunuz :) Arkadaşım ben 1 yıl peugeot 106 GTI kullandım.
Bende senin gibi hevesliydim. Çünkü çocukluktan beri 106 hastalıgı vardı bende. Araştırdım ve sonunda 2000 model uygun fiyatlı birtane buldum.Neyse anlaştım aldım aracı. Sonra binmeye başladık tabi. İlk başlarda benzin cok yaktıgından yavaş yavaş sorunlar cıkmaya başladı. Ardından motor sorunları çıkmaya başladı ve ayda bir tamircideydim :) Hızlı atik süper bir arabaydı ama cebimi yakıyordu cok masraf cıkarıyordu. Neyse 1 yıl böyle gitti baktım olmuyo artık satıp kurtulalım başka bişi alalım dedik. İlk başlarda Opel Astra düşünüyordum ama sonradan Honda Civice yöneldim. Gittim aldım bitane 98 model honda civi hb 12.000 ytl ye yaklaşık altı aydır biniyorum mis gibi ne masraf cıkarıyo nede cebimi yakıyo. Yakıtıda cok tasarruflu. Arkadaşlarında dedigi gibi peugeot kagıt araba. 1 yıl binen birisi söylüyor bunu. Şahsen pejo tavsiye etmem. Fransızlar bu işten anlamıyor. Honda al demiyorum ama alacagın araba Japon yada Alman arabası olsun...
Altta pejo hatıramıda koydum bakarsın..

1395290518a5094kq3.jpg

Buda videom: http://www.youtube.com/watch?v=i6PkwXmIBiY

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2001 model peu 206'ım vardı sattım, parçaları çok pahalı olduğu için peu'yu tavsiye etmem + 106 isteyen arkadaşlarada son sahibi olacaklarını söylemek isterim.
Size tavsiyem 2003 modelin altına inmeyin ve alırken km ye dikkat edin.

Tavsiyem : Passat :)
Görünüş meraklısıysanızda honda civic olabilir yeni kasa ama, araba boş.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Pasat güzel araba ama sanırmı pahalı. Pasat pahalı gelenler için Jetta da çok güzel bir araba tavsiye ederim. Hem alman arabasının sağlamlığı var hem de yakıt tasarrufu güzel.

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
106 gti'dan ötesi varmı uçan tabut:) NefuSa temiz 106 bulursan body kit yaptırmak istersen haberim olsun sana özel bişeyler yaparız ucuza kalıp hazırlatıp takarsın..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.