~ Quicksilver
Vites Tipi: Düz Vites
Yılı: 2000
Kilometre: 155000
Silindir Hacmi: 1361 cm³
Yakıt Tipi: Benzin
Motor gücü: 75 BG (55 KW)
Renk: Gri-met
13.000 ytl istiyor arkadaşlar.
Ne diyosunuz?
Tipo dış görünüş olarak nasıl karizmatik ki, çılgın sportif bir modifiye yapmadıkça bana kalırsa Renault 12 bile daha karizmatik, en azından kült bir havası var.
peki altın tozuyla kaplatınca yolu nası görüceksin parlamıcakmı?
Sana göre Renault 12 daha karizmatik olabilir. Fakat üstteki mesaj bana ait. Ve ben senin adına yazmıyorum.
Seat Leon öneren arkadaşlara ;
Sınıfında görsel açıdan oldukça hoş, hatta en hoş araba olsa da, satış sonrası / ikinci el piyasası / araç içi konfor gibi nedenlerden dolayı tercih edilmemesi gereken bir araba bence. Bugün bir Seat Leon alsanız, yarın satmak istediğinizde minimum zararınız 3.000 YTL olur.
Sanırım 105 HP Leon'lar. Çok kral bir hıza sahip değil. (Hız felakettir.) Marka açısından aracı satmak istediğinizde sorun yaşarsınız. Kolay müşteri bulamazsınız. Servisleri kısıtlı ve pahalıdır. İkinci el araç satış sitelerinin birisinde beğendiğim bir Leon için teklif istedim. Fiyat olarak 28.500 yazılmıştı. En son 27.000 olur diye cevap geldi. Aradan bir hafta geçti, aracın fiyatını 26.000'e düşürmüşler. Sonuç olarak piyasası olmayan bir araba.
Leon hakkında çok fazla araştırma yaptım. Çünkü ben de Leon almayı düşünüyordum. Ancak araştırmalarım sonucu, 2007 model bir Seat Leon'a vereceğim para ile, 2005 model bir Opel Astra almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim. Ve öyle yaptım.
Ayrıca Peugeot kağıt gibi değildir ama, çelik gibi de değildir.
Nefusa, senin sahip olduğun bütçeye sahip olsaydım, Tipo alırdım. Çok benzin yakar ama aldığına değer. Ayrıca bence Tipo sağlam bir araçtır. 2 yıldır Tipo kullanıyordum. 1 hafta önce sattım, Opel aldım. 106 ile yapacağın karizmanın daha iyisini yaparsın güzel bir Tipo alırsan.
pejonun yeri kahramanmaraş. kim ne derse desin. maraşta araba markaları olarak kullanım oranı çarşıya çıktığımda gördüğüm görüntüye göre %50 pejo. %20 Citroen %20 tofaş şahin (pavyon tipi) çogunluk, geri kalan %10luk kesimde lüx arabalardan oluşmakta.
Geçen gün k.maraş sanayisinde bir 106 gördüm sanayide egsoz denemesi yapıyorlardı, yemin olsun öyle bir egsoz taktırmıştıki çocuk soba borusu kadar var hemen hemen satıyormusun dedim "işine bak" dedi bana direk, atıştık biraz
Pejonun tüm modelleri için k.maraştaki galerileri araştırmanı öneririm nefusa. senin dediğin tarzda modifiyeli çok 106a var k.maraşta.
Bu arada ben şu anda bunu kullanıyorum http://www.toyota.com/camry/ sanırım Türkiye de pek yok Camry.
Bu arada ben şu anda bunu kullanıyorum http://www.toyota.com/camry/ sanırım Türkiye de pek yok Camry.