İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Peugeot 106 satan var mı?

aTk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel araba tavsiye ederim. biraz eski ama olsun :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ne kadar eski olursa olsun. Hobi arabam benim 106. Mutlaka olacak yani :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
İyide bunun sonu yok ki.
30.000 olsa elimde.
Şu kadar daha ekle şunu al diyebilirler )

Robinyz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende bunu alıp arkasına Google sağolsun yazdıracam :)
seat-leon.jpg

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ff53cf010033e76b6d5555fe5346479b.jpg

~ Quicksilver

Vites Tipi: Düz Vites
Yılı: 2000
Kilometre: 155000
Silindir Hacmi: 1361 cm³
Yakıt Tipi: Benzin
Motor gücü: 75 BG (55 KW)
Renk: Gri-met

13.000 ytl istiyor arkadaşlar.
Ne diyosunuz?

çok demış,
bende 106 quicksilver vardı,
sanırım resımden gorduğum kadarı Sunroof da yok, dedığım gıbı ben korelıye satmıştım, bu arabaya çok, ayrıca pejo kağıt gıbı değil bence,
2 kere kafadan 1 kere yandan patladım, hiç birinde bir şey olmadı, işim icabıda olsa çok fazla model ve araba kullandım ancak şunu hiç bir zaman unutmamak lazım
pejo 106 ya bındığınde arabanın alçak olma ve senın koltuğunun yere yakın olma hissi esınmen çok harıka bir olay, çok savruluyor kelımesıde değişir, arabayı bıraz ındırırsen makaslarda savrulmassın zaten, araba olsun 106 olsun ya, asfalt ı hısset hehe

bu arada bunu alacağına rapmaster ın bahsettığını alırdım, dediği araba 206 açılır tavan 12.400 e fılan satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam geçtığımız hafta pazarda :) turucuya kaça bır renktı :D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Türkiye'de o fiyata olmaz heralde. Benzin, araba ve alkollü içki fiyatlarında canım Türkiyem'i elin bilinçsiz gavuruyla karşılaştırınca yüreklerde bir cız sesi oluşuyor. Sonra ulen bu nasıl iş, sen ondan bundan vergi toplayamıyorsun diye telefona, benzine, arabaya, köprüye endirekt vergileri bindirerek medeniyeti 100 sene geriden takip ediyorsun, nasıl ülkesin diye isyan edesi geliyor insanın. Diğerleri nasıl yapıyorsa uzay teknolojisi değil heralde, öğrenin öğretin.

Sonra nefusacığım, şimdi forumda ehliyet alma yaşındakilerin %80 olduğunu varsaysak, Bayes'in şartlı istatistik teoremine göre, arabası olanlar 0.25, bunların içinde peugeot 106 si olanlar 0.03, ve olup da satmak isteyenler 0.4 seviyesinde olsa. Hepsini çarpınca 100.000 de 2 gibi bir ihtimal çıkar ki zordur.

Sonra Peugeot hangi iyi özelliğine istinaden son zamanlarda böyle popüler oldu bilemiyorum. Bu kağıt hurafesine rağmen (ilk Peugeot keywordu ortaya atılır atılmaz, kağıttır onlar diyen çok kalabalık bir grup var, acaba bunlar arabayı bir yerde katlayıp kesti mi, ya da aynı klasmandaki başka bir araba kazada daha mı dayanıklı çıktı, bu bilinmiyor) bu kadar çok satması ilginç. Muadili japon arabalarının çok daha iyi olduğu benim kişisel görüşüm. Tabi ki sen kendine daha yakın hissediyorsan ona birşey denemez ama, sonuç olarak standart bir araba, Mustang filan değil ki içine bindin mi insana atı gibi gelsin, ruhsal bir muhabbeti daha ilk saniyeden sana versin. Bana vermedi. Sevmediğim bir millet de Fransız'dır zaten, belki ön yargılıyımdır.

İstinye Park'a gitmiş olan varsa orada şerefsiz bir araba sergileniyor, mutlaka dikkatinizi çekmiştir. Gerçi araba ilk bakışta şerefsiz değil. Eve gelip fiyatlarını araştırınca bütün şerefini ve gururunu ayaklar altına aldı. Mesela o arabaya desem ki, ben bunu istiyorum, diyim. Fiyatı değmez ama bir hayaldir en nihayetinde.

http://www.theautochannel.com/news/2006/10/11/024806.2-lg.jpg

Bekar arabası filan olması da çok mühim değil, zaten bu tarz bir arabayı alınca, teknik olarak arabayla evlenmiş sayılabilirsiniz.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki altın tozuyla kaplatınca yolu nası görüceksin parlamıcakmı?

M

Merthan

Misafir
Seat Leon öneren arkadaşlara ;

Sınıfında görsel açıdan oldukça hoş, hatta en hoş araba olsa da, satış sonrası / ikinci el piyasası / araç içi konfor gibi nedenlerden dolayı tercih edilmemesi gereken bir araba bence. Bugün bir Seat Leon alsanız, yarın satmak istediğinizde minimum zararınız 3.000 YTL olur.

Sanırım 105 HP Leon'lar. Çok kral bir hıza sahip değil. (Hız felakettir.) Marka açısından aracı satmak istediğinizde sorun yaşarsınız. Kolay müşteri bulamazsınız. Servisleri kısıtlı ve pahalıdır. İkinci el araç satış sitelerinin birisinde beğendiğim bir Leon için teklif istedim. Fiyat olarak 28.500 yazılmıştı. En son 27.000 olur diye cevap geldi. Aradan bir hafta geçti, aracın fiyatını 26.000'e düşürmüşler. Sonuç olarak piyasası olmayan bir araba.

Leon hakkında çok fazla araştırma yaptım. Çünkü ben de Leon almayı düşünüyordum. Ancak araştırmalarım sonucu, 2007 model bir Seat Leon'a vereceğim para ile, 2005 model bir Opel Astra almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim. Ve öyle yaptım.

Ayrıca Peugeot kağıt gibi değildir ama, çelik gibi de değildir.

Nefusa, senin sahip olduğun bütçeye sahip olsaydım, Tipo alırdım. Çok benzin yakar ama aldığına değer. Ayrıca bence Tipo sağlam bir araçtır. 2 yıldır Tipo kullanıyordum. 1 hafta önce sattım, Opel aldım. 106 ile yapacağın karizmanın daha iyisini yaparsın güzel bir Tipo alırsan. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.