-106 Kullandım Süper cihaz halen bulsam temiz alıcam
tavsiye ederim ama piyasada bütün 106 lar bitik..
-A3 Kullandım 8 valve idi (Çok büyük Eksi)
-BMW x5 Kullandım halen tadı damağımda (dizel) ve süper herşeyi ile
-Mini Cooper var bence 106 ların yerini aldı (Ama fiyat olarak yukardalar S grubu)
-Nitro Aldım Dodge 2.8 CRD güzel bi cihaz eksileri de var içi biraz bana kaliteli gelmedi hafif sesli motor (X5 im den sonra) DVD, WMA, MP3 Çalar var üzerinde güzel de bir ses sistemi Mid Treble ve Bass ayarı yapabileceğiniz sadece ekran takıyorsunuz ve dvdler sizindir yollarda .. Bir eksi daha inerken araba çamurlu ise paçalarınız alt basamaklara değmesin
Kirleniyor iğrenç bi durum ...
106 nın çok güzel bi yer var bende 4 5 tane sanırım aldım sattım 98 lerde süper cihazlar ama dediğim gibi piyasadaki tüm 106 lar bitik bitik olmayanlara da 25 26 fiyat isteniyor ki pahalı bi rakam
106 alacaksanız MUTLAKA
-Orta Motor kapak contasına dikkat edin Genelde hep patlar
-Üst kapağının %2 den fazla taşlanmamış olmasına dikkat edin (Salak bilmeyen kesim %5 lere kadar taşlatıyor ve pistonları eline alıyor)
-Benzin pompası genelde 50 binlerde az basınç vermeye başlar ve dolayısıyla beygir düşer.
-Arka Stoplara KESİN AMA KESİN su kaçar İğrenç bi durum
-Arka bagaj kesin toz alır kenarda bi delik var oaraya bez tıkayın
-Düşürtecekseniz 106 yı mantıklı düşürtün mahalle arası tamircilere gitmeyin proflar var maslak sanayi de
-Angel Zenon Far ve ledli stopları var SÜper duruyor
-Ön logo iptalı yapmayın Yazık yahu aslana
-Jant büyütmek isterseniz uzakta aramayın abisi olan 306 GTİ nin jantları cuk oturur
-Vitesin altta bir demiri var onu kısalttırın vitesiniz kısa aralık olsun (f1 hesabı)
Hey gidi günler yahu (
Cooper, BMW, Nitro, Audi 3 ve 6 serisi için de sonra bişiler yazarım