İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Peugeot 106 satan var mı?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Fiyatı ne kadar bu aracın ?

Türkiye de Civic ile Coralla neyse Amerikada Camry de o, orta kısım için yapılmış sağlam ve konforlu bir araba. Lüks değil. Toyotanın Lüks firması Lexus dur arabaları Amerikada Mercedes ten daha çok tercih edilir olmuştur. Çok sağlam, sorunsuz ve Lüks arabalar tek kelimeyle harika. Lüks araba kategorisinde 2. el değerini de yine en iyi koruyan arabadır.

Orta seviye bir sıfır Camry nin ortalama piyasa fiyatı 20-22 bin dolar civarında.

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Garaj arabasi (kisa mesafe/seyrek kullanilan) araba daha iyidir diye bir tezi binlerce ornekle curutebilirim. Ozellikle benzine su ve bir ton katki maddesinin ekstra karistigi Turkiye gibi bir ulkede. Sirf bu kriter ile araba alan valla yanilmis olur.

adam uyanık...
webmaster ın arabası garaj arabasıdır :p

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Audi kimseye onermem. 2004 model A6 icin "Secondary Water Pump\Ikincil Su Pompasi" degisim ucreti olarak $1500 cektiler. Kendimiz degistirelim dedik ki daha onceden alternatorden, rotor'a kadar degisim yapmisligim vardir, motor kisim dizayni yuzunden cesaret edemedik.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Audi kimseye onermem. 2004 model A6 icin "Secondary Water Pump\Ikincil Su Pompasi" degisim ucreti olarak $1500 cektiler. Kendimiz degistirelim dedik ki daha onceden alternatorden, rotor'a kadar degisim yapmisligim vardir, motor kisim dizayni yuzunden cesaret edemedik.

Bende parçalarının ve servisin pahalılığı nedeni ile sattım A6 mı, ama halen çok anarım o arabamı, sürümü yol tutuşu ve verdiği güven çok güzel.
Audi ve BMW gibi arabaları garanti süresi dolunca elden çıkartmak lazım, yoksa cep yakıyor.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
-106 Kullandım Süper cihaz halen bulsam temiz alıcam :) tavsiye ederim ama piyasada bütün 106 lar bitik..
-A3 Kullandım 8 valve idi (Çok büyük Eksi)
-BMW x5 Kullandım halen tadı damağımda (dizel) ve süper herşeyi ile
-Mini Cooper var bence 106 ların yerini aldı (Ama fiyat olarak yukardalar S grubu)
-Nitro Aldım Dodge 2.8 CRD güzel bi cihaz eksileri de var içi biraz bana kaliteli gelmedi hafif sesli motor (X5 im den sonra) DVD, WMA, MP3 Çalar var üzerinde güzel de bir ses sistemi Mid Treble ve Bass ayarı yapabileceğiniz sadece ekran takıyorsunuz ve dvdler sizindir yollarda .. Bir eksi daha inerken araba çamurlu ise paçalarınız alt basamaklara değmesin :D Kirleniyor iğrenç bi durum ...

106 nın çok güzel bi yer var bende 4 5 tane sanırım aldım sattım 98 lerde süper cihazlar ama dediğim gibi piyasadaki tüm 106 lar bitik bitik olmayanlara da 25 26 fiyat isteniyor ki pahalı bi rakam
106 alacaksanız MUTLAKA
-Orta Motor kapak contasına dikkat edin Genelde hep patlar
-Üst kapağının %2 den fazla taşlanmamış olmasına dikkat edin (Salak bilmeyen kesim %5 lere kadar taşlatıyor ve pistonları eline alıyor)
-Benzin pompası genelde 50 binlerde az basınç vermeye başlar ve dolayısıyla beygir düşer.
-Arka Stoplara KESİN AMA KESİN su kaçar İğrenç bi durum
-Arka bagaj kesin toz alır kenarda bi delik var oaraya bez tıkayın
-Düşürtecekseniz 106 yı mantıklı düşürtün mahalle arası tamircilere gitmeyin proflar var maslak sanayi de
-Angel Zenon Far ve ledli stopları var SÜper duruyor
-Ön logo iptalı yapmayın Yazık yahu aslana
-Jant büyütmek isterseniz uzakta aramayın abisi olan 306 GTİ nin jantları cuk oturur
-Vitesin altta bir demiri var onu kısalttırın vitesiniz kısa aralık olsun (f1 hesabı)

Hey gidi günler yahu (:)
Cooper, BMW, Nitro, Audi 3 ve 6 serisi için de sonra bişiler yazarım

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Audi'nin yol tutuşu konusunda haklısınız, a4 2007 ile konyaya gittim, 160-170 viraja giriyorum arabada savrulma yok, hızda göstermiyor, bi ara km ye bakınca frene basmak zorunda kaldım :)

visitistanbul sanada X5 konusunda katılıyorum benimde tadı damağımda kaldı :D

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şehir dışı için asla uygun değil 106. Kazaya davet çıkarıyor.

Şehir içinde de riskli. Zira sen o arabayı aldığında hız yapmak isteyeceksin. Bu da birçok sorunu beraberinde getirecek.

aLcadraz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer bulamadıysan ve hala 106 almakta kararlıysan bi arkadaşım 2001 model 106 Quicksilver satıyor.

İlgilenirsen arkadaşımın msn adresini yada telefon numarasını verebilirim.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
ne arabaymış be soluksuz okudum 7 sayfayı dizi gibi olmuş :)
inş. istediğini alırsın ama 12.000 ytl para ile en iyi ne alırsın diye düşündüm 1998 model Alfa Romeo T-spark çok sağlam araba, çok iyi yol tutuyor. Bastımı 200 görüo :)
Makasa da çok sağlam yatıo.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.