Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

php dosyalara java script eklemek?

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
Selam benim bir sorum var simdi ben www.delikanlim.net/djlerimiz.htm yerinde bir java script kodu kulandim resimlerin uzerine fareyi getirdinde resim buyuyor bunun aynisi fotoalbum yerime kulana bilirmiyim? Kulaniliyorsa nereye kodu eklemeliyim veya nasil ekleye bilirim, php den cok anlayamadigim icin yapamadim. Saygilarimla...

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
peki bunu nereye hangi dosyaya yapcam? Ayrica oo diger script kodu eklemem gerekiyormu?

voodoo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
18
Dostum sen daha neyi nereye koyucagini bilmiyorsun , hiç bilgi vermemişsin ayrıca 4images mi kullaniyorsun ,

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
Neyi nereye koycam html de cok iyi biliyom ama maalesef php den bilgim yok eger dosya ismi yazarsaniz su buraya gelir derseniz eklerim simdi ben php fotoalbumu kulaniyorum hersey hazir orda su dedimi kulanmak istiyorum...

voodoo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
18
pasta tarifi ister gibi bilgi istemişsin üzgünüm diger arkadaslar yardımcı olabilir belki

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
pasta tarifi nedemek? Senin yazina göre sanki emir vermis gibi öruyorlar bizi soru sordum yukarda normal soru nedense ben buraya bisey yazdimda herkes sorulari ters anliyor nedeni hala anlamis degilim...

dsgnr

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
php dosyaları aç içlerinde html kodları ara. PHP nnde temel görüntü birimi html dir.

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
Ya galiba iyi anlasamiyoruz yardimci olcak kisi bizahmet bana pm ata bilirmi yada msn adresimi alip msnde konusalim bizahmet...