Php en iyi nasıl öğrenilir ? Kitap , video , özel ders ?
php.net adresi standart olarak verilir. belgeler.org adresini inceleyebilirsiniz. Ek olarak aşağıda bazı blog adresleri yer alıyor. Burdaki paylaşımları da takip edebilirsin.hocam peki php öğrenebileceğimiz siteler var mı bildiğiniz ?
Altan Tanrıverdi - javam.org
Yusuf Koç - ysfkc.com
Oğuz Koç - oguzkoc.com.tr
Erhan Yakut - yakuter.com
Enes Pekkaya - enespekkaya.com
Gürkan Oluç - gurkanoluc.com
Mehmet Fatih Yıldız - mfyz.com
Mustafa Murat Aydın - mmaydin.com
Kadir Özdemir - skorp.eu
site miteden bişey öğrenemessin kardeşim öğrenirsin ama temel bilgiler olur üst düzey bişeyler öğrenmek istiyorsan kursa gideceksin dersler alacan değilse olmaz web sitelerinde anca tablolama nasıl yapılır onu öğrenirsin
sonuç olarak ne çıkacak?Bazı şeyler yetenek ister.İnternetten iyi öğrendim.İlk 5 ders izledim.Şimdi öğrendiklerimle bir script yazıyorum.Üye girişi yaptım , üye olma yaptım.Üyelere bakiye verdim.Sıra admin panelinde.
sonuç olarak ne çıkacak?
metin 2 mi?
elbette yetenek ve zeka ister bunu öğrenmek fakat illaki kursa gitmen gerek örnek olarak bir e ticaret sistemi yapacaksın gelişmiş bunu netten öğrendiğin bilgiler ile yapma sansın yok kolay olsaydı netten öğrenmek kurslar vb açılmazdı herkes internetten öğrenir script yapar iyi bir yol,gelişim ve öğrenim istiyorsan uzmanından ders al