Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Ben php sitesinden şu an ki kullanılan formu çektim fakat config dosyası boş. Ve ayrıca asp mi yoksa php mi daha iyi avantajları ve dezavantajları nelerdir.
php asp den daha iyi diyorum çünkü php ve mysql asp-mysql e gore daha verimli ve daha hızlı çalışmaktadır... php c+ tabanlı bir yazılımdır... programcılar c programlama dilinin ne kadar güçlü bir yazılım dili olduğunu iyi bilirler... php yi c gibi düşünebilirsiniz...
Sanıyorum phpBB den bahsediyorsunuz, kısaca anlatayım; config.php dosyasının CHMOD ayarlarını 666 yada 777 yapınız, daha sonra install.php dosyasını çalıştırarak kuruluma başlayabilirsiz. Daha sonra install klasörünü ve dosyasını silerek kurulumu tamamlayınız.
PHP sistemi benim görüşüme göre daha güvenli ve anlaması daha kolay bir kodlama dilidir...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.