Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

php forum hakkında yardım

haberborsa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
21
Merhabalar. Ben php sitesinden şu an ki kullanılan formu çektim fakat config dosyası boş. Ve ayrıca asp mi yoksa php mi daha iyi avantajları ve dezavantajları nelerdir.

Teşekkürler.

OguzKaganAslan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
php asp den daha iyi diyorum çünkü php ve mysql asp-mysql e gore daha verimli ve daha hızlı çalışmaktadır... php c+ tabanlı bir yazılımdır... programcılar c programlama dilinin ne kadar güçlü bir yazılım dili olduğunu iyi bilirler... php yi c gibi düşünebilirsiniz...

D

DigitalHit

Misafir
Sanıyorum phpBB den bahsediyorsunuz, kısaca anlatayım; config.php dosyasının CHMOD ayarlarını 666 yada 777 yapınız, daha sonra install.php dosyasını çalıştırarak kuruluma başlayabilirsiz. Daha sonra install klasörünü ve dosyasını silerek kurulumu tamamlayınız.

PHP sistemi benim görüşüme göre daha güvenli ve anlaması daha kolay bir kodlama dilidir...

haberborsa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
21
AYARLARI NASIL NERDEN YAPACAM BEN SERVERE YÜKLEDİM ORDAN NASIL YAPACAM. AYRICA BAZI SİTELER VAR FORUM İLE ANA SAYFA YANİ WEB SİTESİ İÇ İÇE BUNU http://www.turknuke.gen.tr SİTESİNDE BULDUM YALNIZ BURDAN BİRİNİ SEÇİP YÜKLEDİM DİYELİM VERSİYON OLARAK İLERDE İLERLETMEK İSTEDİĞİMİZDE DATALARI NASIL AKTARACAZ.

haberborsa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
21
Ayrıca Php Foruma Tablo türü yazılar resimler ile beraber yükleyebiliyormuyuz. İyinet forumda bu mümkün değil. Yardımlarınızı bekliyorum.