İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

php forum hakkında yardım

haberborsa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar. Ben php sitesinden şu an ki kullanılan formu çektim fakat config dosyası boş. Ve ayrıca asp mi yoksa php mi daha iyi avantajları ve dezavantajları nelerdir.

Teşekkürler.

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
php asp den daha iyi diyorum çünkü php ve mysql asp-mysql e gore daha verimli ve daha hızlı çalışmaktadır... php c+ tabanlı bir yazılımdır... programcılar c programlama dilinin ne kadar güçlü bir yazılım dili olduğunu iyi bilirler... php yi c gibi düşünebilirsiniz...

D

DigitalHit

Misafir
Sanıyorum phpBB den bahsediyorsunuz, kısaca anlatayım; config.php dosyasının CHMOD ayarlarını 666 yada 777 yapınız, daha sonra install.php dosyasını çalıştırarak kuruluma başlayabilirsiz. Daha sonra install klasörünü ve dosyasını silerek kurulumu tamamlayınız.

PHP sistemi benim görüşüme göre daha güvenli ve anlaması daha kolay bir kodlama dilidir...

haberborsa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AYARLARI NASIL NERDEN YAPACAM BEN SERVERE YÜKLEDİM ORDAN NASIL YAPACAM. AYRICA BAZI SİTELER VAR FORUM İLE ANA SAYFA YANİ WEB SİTESİ İÇ İÇE BUNU http://www.turknuke.gen.tr SİTESİNDE BULDUM YALNIZ BURDAN BİRİNİ SEÇİP YÜKLEDİM DİYELİM VERSİYON OLARAK İLERDE İLERLETMEK İSTEDİĞİMİZDE DATALARI NASIL AKTARACAZ.

haberborsa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayrıca Php Foruma Tablo türü yazılar resimler ile beraber yükleyebiliyormuyuz. İyinet forumda bu mümkün değil. Yardımlarınızı bekliyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.