Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
php ve phpprobid konusunda bilgisi olan sürekli ve çalışa bilecekleri bir iş. İşin sürekliliği bilgi ve gelişe bilirlikle orantılı ilgilenen arkadaslarla detayları görüşe biliriz.
Sanırım şöyle özetliyebiliriz PhpProBid scripti alacaksınız bunun tüm alt yapısını sağlayacaksınız kişi bu scripti çekip çevirecek öyle mi acaba ?? Doğru mu anladım ??
Artı PhpProbid aldınız mı nasıldır nedir ne değildir paylaşırmısınız acaba ??
Türkçe desteği, Template Uygulamak, Kredi Kartı ?? Bunlar ile ilgili bilginiz varsa bana ÖM atarmısınız Lütfen..
Yok yahu illegal işlerle işimiz yok w**z falan bize gelmez adamlardan alalım editleyelim diyorum ama nasıldır nedir ne değildir bilgim yok adamlara mail atıyorsun cevap ta vermiyorlar..
hayır kesinlikle aynı anlama gelmiyor ama mareze düşen bir script oldu mu aynı sitelerden çok sayıda oluyor kendi sitenizin pek bir yeri olmuyor internet aleminde olsa da lisanslı probid kullanıcısıyım diye site kendisini belli etmiyor
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.