Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

phpbb sitesini editleyecek eleman

pexolas

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
61
merhabalar

phpbb kullanan bir forum sitem var bu site ile ilgili ufak tefek bir takım düzenlemelere ihtiyacım var. hem bu tür hazır sistemlerle aram iyi olmadığı için hem de php'ye uzak olduğum için bu işlerden biraz anlayan bir arkadaştan yardım istiyorum.
istediğim şeylerin çok basit ve bir kaç mod kurulumu ile ilgili olduğunu biliyorum.

# üyelerin mesaj yazdıkları bölümün VBulletin forumlarına benzer bir şekilde biçimlendirmeye uygun hale gelmesini istiyorum (WYSIWYG tarzı). Bir word dosyasından yada başka bir siteden kopyala yapıştır yapıldığında herşeyin aynen aktarılması gerekiyor.
# üyelerin dosya attach etmesi, resim yüklemesi mümkün olabilmeli mesaj yazarken.
# bir de minik minik bir kaç görsel düzenleme..

istediğim şeylerin basit olduğunu biliyorum.yüksek bir ücret teklif etmeyin. ödemenizi paypal yada havale ile yapabilirim. özel mesaj atınız lütfen.

e-Xtra

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
hangi temayı kullanıyorsun peki? yani mod kurulumları temaya göre değişiyor. o yüzden ücret de değişir tabi. ayrıca bu konuda uzman olarak http://www.canversoft.net hizmet veriyor. onlara bir danış istersen.

pexolas

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
61
RedSilver adında bir tema indirdim onu kullanıyorum

Ugur

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
canversoft.net'i Tavsiye edebilirim :)

osahin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
181
sen eklentileri buldunmu? bulduysan kurması 5 dakikalık iş kurarım ben yada buradan bakıp bulursan kurarım

WYSIWYG

dosya ekleme

incelersin bunları

alorak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
89
Yapamadıysan ilgilenebilirim..

pexolas

0