Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pin yola çıkalı kırk gün olmuş hala elime ulaşmadı sizce biraz daha beklemelimiyim yoksa yenisinimi istemeliyim, kırk günden daha uzun sürede eline ulaşan varmı ?
Pin yola çıkalı kırk gün olmuş hala elime ulaşmadı sizce biraz daha beklemelimiyim yoksa yenisinimi istemeliyim, kırk günden daha uzun sürede eline ulaşan varmı ?
Ben 4 ay bekledim gelmedi son olarak mail attım fax çekmemi istediler hesabım manuel olarak doğrulandı adres verirken posta koduna çok dikkat etmelisiniz.
ben iki sefer pin istedim ikiside henüz elime ulaşmadı en son çare olarak son pin isteyişimde adres değiştirdim 1 hafta sonra elimdeydi.. gerçekten posta kodu ve adresin açık olması çok önemli.. hala istediğim eski 2 pin nerelerdedir diye merak eder dururum
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.