Arkadaşlar belgelerle cevap haklarını kullanıyor nerede iftira?
yok zaman da yazması belge ama arkadaşın gösterdikleri iftira.
diyorum takmicaksınız bunları
Arkadaşlar belgelerle cevap haklarını kullanıyor nerede iftira?
yok zaman da yazması belge ama arkadaşın gösterdikleri iftira.
diyorum takmicaksınız bunları
Başlığın açılma nedeni; Kanaltürk üst-düzey yetkilisi ve PKK yayın organı arasındaki ilişkiyi açıklama.
Eğer siz (Mywedding) başlığa bu mesajları iyi-niyetle eklemekteyseniz lütfen ayrı bir konu açın, konu dağılmadan oradan devam etsin.
Zaman Gazetesi Dünyanın tek kabul ettiği referans gazetesi kardeş bu kadar bilgi eksiikliği hayretGemlikli zaman ve haber7 tarzı siteler dısında resmi bir dayanağın var mı bende merak ediyorum gerçekten ?
Zaman Gazetesi Dünyanın tek kabul ettiği referans gazetesi kardeş bu kadar bilgi eksiikliği hayret
Zaman Gazetesi Dünyanın tek kabul ettiği referans gazetesi kardeş bu kadar bilgi eksiikliği hayret
Bu ilişkiden neden bazıları rahatsız oluyor acaba? Çok yazık çookBaşlığın açılma nedeni; Kanaltürk üst-düzey yetkilisi ve PKK yayın organı arasındaki ilişkiyi açıklama.
Bu ilişkiden neden bazıları rahatsız oluyor acaba? Çok yazık çook
neden rahatsız olalım ki eğer böyle bir durum varsa bizde kınarız o kanalı referans veren yayın organları bu konuda taraflı olduğu için inanmadım ben şahsen. Olaylara dar ve tek bakış açısıyla bakanlar her zaman yanılırlar gerçekler mutlaka açığa çıkar güneşin balçıkla sıvanamayacağı gibi ..
bu başlığın niye açıldığı belli oldu ;
Türkiye’nin yeni ‘fetret’ dönemi, ılımlı İslam, F.Gülen ve AKP
Merdan YANARDAĞ
gerisini sayfadan okuyabilirsiniz...
http://www.tuncayozkan.com/yazar.php?yazarlar_id=197
Konuyu başka yere çeken sentehditlerinizden gına geldi artık , forumda resmen terör estirmeye başladınız , forumda yazdıklarınıza , cevap verenlere tahammülünüzde yok , madem cevap verilmesini kaldıramıyorsunuz bari yazmayın ...
ayrıca sizin verdiğiniz habere benim itirazım yok...aşağıdaki yazıda bu konuyla alakalı olduğundan yazdım..
şu forumda mesajlarında takdir ettiğim kişiler Gemlikli,egitimsart, Ke[R]eM arkadaşlar gerçekten hepiniz pırlantasınız değerlerimize sahip çıkıyorsunuz inanın mesajlarınızı takdirle okuyorum size katılmayan arkadaşların mesajların ibretle ve utançla okuyorum.
şu forumda mesajlarında takdir ettiğim kişiler Gemlikli,egitimsart, Ke[R]eM arkadaşlar gerçekten hepiniz pırlantasınız değerlerimize sahip çıkıyorsunuz inanın mesajlarınızı takdirle okuyorum size katılmayan arkadaşların mesajların ibretle ve utançla okuyorum.