demek biz yalan söylüyoruz. Biz içimizden değil de başımıza silah dayandığı için konuşuyoruz.
Zaman gazetesi yıllar öncesine kadar Papa düşmanı yayınlar yaparken, birden diyalog adına papa dostu oluverdi. Çok içten bir şekilde yayınları yapıyor artık.
Dünya da neden referans (!) kabul edildiği de ortaya buradan çıkıyor olmalı. Papa dostu ol seni de referans kabul etsinler
zaten sizler gibi arkadaşların yazılarına bakıyorum da çok saygı ve sevgi görüyorum. E ne de olsa sizler Müslümanlarla- Hristiyanları barıştırma gayreti içerisinde don kişotluk yapıyorsunuz kolay iş değil.
Bu arada aklıma geldi de Türkiye de zaman gazetesi trajda 3 büyük gazeteden bir idemiş arkadaş. Allah aşkına bunun hilesiz olduğunu iddia edebilir misiniz? Bizim ev arkadaşlarının üstünde 2 daire de cematten arkadaşlar vardı, onların evine (2 daireye) 5 tane gazete gelirdi. Çoğu zamanda dışarıda, merdivenlerde günlerce kalırdı.
Bunu bile bile hala trajda önlerdeyiz yalanını da inanıyorum ki sevgi ve hoşgörü adına söylüyorsunuzdur
)