Fethullah Gülen'i sevsek, zaman gazetesi okumak zorunda bırakılan talebelerinden olsak bizde mücevher vitrinindeki pırlantalardan olur muyuz?![]()
![]() |
![]() |
Fethullah Gülen'i sevsek, zaman gazetesi okumak zorunda bırakılan talebelerinden olsak bizde mücevher vitrinindeki pırlantalardan olur muyuz?![]()
istersen sana traj kayıtlarını gönderebilirim![]()
demek biz yalan söylüyoruz. Biz içimizden değil de başımıza silah dayandığı için konuşuyoruz.
Zaman gazetesi yıllar öncesine kadar Papa düşmanı yayınlar yaparken, birden diyalog adına papa dostu oluverdi. Çok içten bir şekilde yayınları yapıyor artık.
Dünya da neden referans (!) kabul edildiği de ortaya buradan çıkıyor olmalı. Papa dostu ol seni de referans kabul etsinler![]()
zaten sizler gibi arkadaşların yazılarına bakıyorum da çok saygı ve sevgi görüyorum. E ne de olsa sizler Müslümanlarla- Hristiyanları barıştırma gayreti içerisinde don kişotluk yapıyorsunuz kolay iş değil.
Bu arada aklıma geldi de Türkiye de zaman gazetesi trajda 3 büyük gazeteden bir idemiş arkadaş. Allah aşkına bunun hilesiz olduğunu iddia edebilir misiniz? Bizim ev arkadaşlarının üstünde 2 daire de cematten arkadaşlar vardı, onların evine (2 daireye) 5 tane gazete gelirdi. Çoğu zamanda dışarıda, merdivenlerde günlerce kalırdı.
Bunu bile bile hala trajda önlerdeyiz yalanını da inanıyorum ki sevgi ve hoşgörü adına söylüyorsunuzdur)
Benimde evime ofisime ayri ayri ZAMAN gazetesi geliyor . ve gercekten gazete okuma keyfi veriyor ZAMAN ve diger hicbir gazete gibi tarafli haberler yazmiyor .
hala traj kayıtlarını göndereyim diyorsunuzilginç
yeter yahu yeter diyor Kerem arkadaşımız. Gerçekten yeter, kanaltürk çülerin ne olduğu belli de(hiç sevmem kendilerini) sizlerin gözünü boyamış olan Fethullah Gülen in de yakında ne olduğu ortaya çıkacaktır inşallah.
bunlar alışmışlar kızların mini etekle üniversite önlerinde fuuş yapmalarına o yüzden sizlere doğrulmanızı tavsiye ediyorum...
Sözlerine dikkat et senin içindeki sapık dürtü o senin sapık düşüncen...
arkadaş diğer özel yurttan aşağı kalmıyorsan, sakın Allah rızası için yapıyorum demeyeceksin. Nasıl Allah rızası için yapıyorsun anlamıyorum. Bir yurt var ki onlarda Allah rızası için yapıyorlar ve 500 ytl yıllık alıyorlar, ama sizler onlardan daha fazla yardım alırken aynı yurtların 3-4 katı ücret alıyorsunuz ve Allah rızası için yapmış oluyorsunuz.
Oradaki öğrencilerin samimiyetinden şüphem yok. Ama üst tabakanın samimiyetine zerre kadar inanmıyorum, inanmamda. İslam tarihine bakarsan talebelerden ücret alınmaz, talebeye para verilir. Bunlar tersini fazlasıyla yerine getiriyorlar maşallah.
Bu arada parasını verirsen kalırsın sözünden de anlaşılıyor ki birinci hedef para kazanmaktır. Hedef Allah rızası olsaydı fakir çocuklarını da okuturdunuz değil mi? İşin garibi bu çarpık olayı oranın gönüllülerinden biri savunuyor(tabi orada hoca falan değilsen)
sözlerinde bir yanlışlık yok ben yaşadım biliyorum bir çok kişide aynı şeyi der ama sen neden böyle birşey dedin anlamadım YALANMI YANİ neden doğruları söyleediği zaman sapık düşünce oluyorrr.
O 500 ytl aliyor dedigin yurtlarda evindeki rahati ve insana yakisir yemekleri bulamadigini hatta bir cogunun yemek dahi vermedigini biliyor olmalisin . Islam tarihine bakarsan Ögrencilerin okumasi icin tahsis edilen yerlerden para vergi alinmadigi gunumuze uyarladiginda ise elektrik / su / personel gideri gibi giderlerin olmadigi bir yerde o yurtlardanda para alinamayacaktir emin ol
Arkadaş söyledi sözünü, daha söylemeye ne hacet, parasını veren kalır. Aynı sözü özel yurtlarda söylüyor, ne tesadüf değil mi
derslerde cabası.