Resimde gördüğünüz gibi Arama , Yararlı Linkler yanındaki iconlar görünmüyor, ftpde resimler mevcut ama neden görünmüyor anlayamadık. Yardımlarınızı beklıyorum.
![]() |
![]() |
Navbarı eskiye döndür sorun çözülür en basit yolu bu .
<td class="vbmenu_control"><a href="search.php?$session[sessionurl]do=getdaily" accesskey="2">$vbphrase[todays_posts]</a></td>
</if>
<td class="vbmenu_control"><a id="navbar_search" href="search.php$session[sessionurl_q]" accesskey="4" rel="nofollow">$vbphrase[search]</a> <if condition="$show['quicksearch']"><script type="text/javascript"> vbmenu_register("navbar_search"); </script></if></td>
<td class="vbmenu_control"><a id="usercptools" href="$show[nojs_link]#usercptools" accesskey="3">$vbphrase[quick_links]</a> <script type="text/javascript"> vbmenu_register("usercptools"); </script></td>
çözüm aramaya devam arkadaşlar...
Site Adresini Gönderme! Diğer Şahıs Yardım Etsin Sana!..
Ciddiye almış olsaydı seni site adresini sana yollardı zaten, birine yardım edeceksen genele açılmış konuda genele yaz .
Cao sana ne oluyor arkadasım, zaten isteniz göndermem ben sadece çözüm arıyorum...
Cao sana ne oluyor arkadasım, zaten isteniz göndermem ben sadece çözüm arıyorum...
Bak Çocuk Sana Bir Kaç Madde;
1. Daha İletiyi Şimdi Attım
2. Sen Cevap Yazdın Adam Olmadı Çözüme Devam Demiş Hamle Sırası Bende Yani Ama Sen Hela Lafa Atlıyorsun.
3. Adam Zaten Her Türlü Denedim Diyor Default Ayarda da Gözükmüyor Diyor, Sen Hela Kod İstiyorsun..
Önce Terbiyeli Olmayı Öğren Saygılı Ol Sonra İnsanlara Yardım Et..
Ekleme:
Çözümü Böyle Mi Arıyorsun..
Ekleme:
Son Bir Ekleme Sen Lisanssız Kullanıyorsun ve lisanssız Sürümlerde Her Zaman Hatalar Olur Böyle Şekilde Zaten Kimseye Yardım Etmiyorum Ama Yardımcı Olmak İstedim Yardıma Böyle Cevap Verirsen Biraz Zor Yardım Bulursun.. Neyse Fazla Söze Gerek Yok..
Cao; sen nerden biliyon lisanssız kullandığımı lisanslı kullanıyosam niye bunu karıştırıyon yani amacın ney?
Başlık açtım şurda üzerimde güç gösterisi yapasınız diye başlık açmadım. Senden yanıt beklemiyorum yazma lütfen Cao....
2006 yılından beri lisansı olan birisiyim ben lisansımla son sürümleri indirip lisanssız yapıpta dağıttım resmi siteden lisansı olmadığı için eklenti indiremeyenlere de indirip eklentiyi verdim ,ücretli temaları da bedava dağıttım ,ne kadar illegal paylaşım varsa yaptım ve bunları yaparken de kimseden bir talebim olmadı şimdiden sonra da olmayacak .
Herkesin lisansa verecek parası olmayabilir vermek zorunda da değil kalkıpta üç kuruşa lisans aldın diye de lisansı olmayanlara laf söyleme hakkın yok .
Yardım konusuna gelince benim verdiğim kodlar işini görmemişse yardım istemeye devam eder bu ne seni ne de beni bağlamaz yok hamle yaptım artisliği de yapmana gerek yok .
Bir de şu vB Developer yok vB Guru böyle kendinize yakıştırmalarınız yok mu öldürüyor beni .
Ekleme:
Biz Senin Gibi Bedavadan Yazmıyoruz O Yazıyı, vBulletine Çalışıyoruz Biz 4 Yıldır..
Senin Lisansın 2006 İse Benim Lisansım 1999 'dan Beri Var..