H
hostcu1
Misafir
arkadaşlar içinde adsence reklmaları olan bi siteye başka sitelerden pop açılması yasakmı?
öyle birşey imkansız, adam bana kıllığına sitesinden pop-up açar, sonra adsense'e bi ihbar maili atar ( malum bizim insanımız çok sever böyle şeyleri) banlanırsın. Olmaz öyle şeyhostcu1' Alıntı:valla hiç bi fikrim yok pop-up açan siteler kapanıyoda birer birer ondan sordum
çok saçma bir mantık.kesmekes' Alıntı:öyle birşey imkansız, adam bana kıllığına sitesinden pop-up açar, sonra adsense'e bi ihbar maili atar ( malum bizim insanımız çok sever böyle şeyleri) banlanırsın. Olmaz öyle şey
uyuz' Alıntı:çok saçma bir mantık.
adam w-a-r-e-z site açar senin reklamları koyar, sonra adsense'e bi ihbar maili atar ( malum bizim insanımız çok sever böyle şeyleri) banlanırsın. evet olur böyle şey. aynı şekilde bunu da atabilir
evet bu adsense in saçmalığı ve önlem alamıyor. başkalarının kodunu ben illegal bir siteye koyarsam ve şikayet edersem %100 atılır.kesmekes' Alıntı:Neresi saçma anlatır mısın ? Nette böyle adilik yapma potansiyeline sahip ne kadar manyak var haberin var mı? Adsense buna bir önlem alamıyorsa bu adsense in saçmalığıdır.
uyuz' Alıntı:çok saçma bir mantık.
adam w-a-r-e-z site açar senin reklamları koyar, sonra adsense'e bi ihbar maili atar ( malum bizim insanımız çok sever böyle şeyleri) banlanırsın. evet olur böyle şey. aynı şekilde bunu da atabilir